Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣατυρικές δημοσκοπήσεις για τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Σατυρικές δημοσκοπήσεις για τις δημοτικές εκλογές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου…

Διαβάζουμε πως η Μαρία Μανούκα είναι πρώτη με διαφορά στην αυτοδιοικητική κούρσα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που έχει στα χέρια του ο ίδιος ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Σε ποια θέση βρίσκεται ο Κλεάνθης Μανδαλιανός; Παλεύει, σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, να περάσει στο δεύτερο γύρο και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μην το καταφέρει.

Με ποιον παλεύει ο Κλεάνθης Μανδαλιανός; Αυτό δεν μας το λέει η γραφή, στην οποία διαβάζουμε τα παραπάνω. Μπορεί να παλεύει με τον Αλεξανδρίδη, ίσως με τον Κοκονά, γιατί όχι με τον Τασούλη, μπορεί και με κάποιον άγνωστο αυτή τη στιγμή, που ίσως να δηλώσει την υποψηφιότητά του την τελευταία στιγμή. Πάντως, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, δεν μένει ανοιχτό το ζήτημα να παλεύει ο Κλεάνθης Μανδαλιανός στα μαρμαρένια αλώνια.

Δεν γνωρίζουμε ποια δημοσκόπηση τα γράφει αυτά, η οποία έγινε για την παράταξη Μανδαλιανού και την οποία κάποιος διέρρευσε, άγνωστο για ποιο λόγο. Ίσως άμα δοθεί στη δημοσιότητα, να μάθουμε. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι πως ανοίγει ένα νέο πεδίο για τη σάτιρα και είναι το πεδίο των σατυρικών δημοσκοπήσεων.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ