Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕπίσκεψη του Μιλτιάδη Τασούλη στη Λαϊκή Αγορά του Ελευθερίου Κορδελιού

Επίσκεψη του Μιλτιάδη Τασούλη στη Λαϊκή Αγορά του Ελευθερίου Κορδελιού

Επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά του Ελευθερίου Κορδελιού σε μια ζεστή ημέρα, Σάββατο 22 Ιουλίου με θερμοκρασίες αρκετά  υψηλές, συναντώντας τους πολίτες αλλά και τους παραγωγούς και εμπόρους της λαϊκής αγοράς, με ομάδα υποψηφίων της παράταξης «ΘΕΜΕΛΙΟ στο ΜΕΛΛΟΝ».

Συζητήσαμε μαζί τους, ακούσαμε τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες αλλά και τους παραγωγούς και  εμπόρους της  Λαϊκής Αγοράς.

Κοινό παράπονο όλων, ιδιαίτερα των πολιτών η εγκατάλειψη της Περιοχής τα τελευταία χρόνια από τη σημερινή διοίκηση, χωρίς να δίνει λύσεις σε θέματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες του Ελευθερίου Κορδελιού.

Ελλιπής φωτισμός, κακή  οργάνωση της καθαριότητας, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο για τη δυσοσμία των κάδων, καθώς είναι παντελής η έλλειψη απολύμανσης των κάδων μετά την αποκομιδή των απορριμμάτων και βέβαια θέμα όλων τους ήταν η επιβάρυνση του περιβάλλοντος με την έντονη δυσοσμία που παρατηρείται, κάποιες μέρες μάλιστα ανυπόφορη, με κύρια πηγή την γειτονική βιομηχανία των ΕΛΠΕ.

Δεσμευσή μας είναι  να συμπεριλάβουμε στο πρόγραμμά μας προτάσεις για τη λύση των προβλημάτων που μας παρουσιάσανε, προτάσεις που θα κληθούμε να υλοποιήσουμε ως διοίκηση.

Η αποδοχή μέσα από τον  διάλογο, των θέσεων και απόψεων μας για τις λύσεις των προβλημάτων , με κύρια δέσμευσή μας ότι θα είμαστε πάντα κοντά τους, ανεξάρτητα ακόμα και των καιρικών συνθηκών,  μας αφήνει αισιόδοξους ότι η σημερινή μέρα ήταν επoικοδομητική μετά την επαφή μας αυτή με τους πολίτες.

Τους ευχαριστούμε όλους που  μας δώσαν την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και σήμερα μαζί τους.

Ανάρτηση του υποψηφίου δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ