Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ Μαρία Πασχαλίδου για τα όσα προσβλητικά είπε ο αντιδήμαρχος Παιδείας

Η Μαρία Πασχαλίδου για τα όσα προσβλητικά είπε ο αντιδήμαρχος Παιδείας

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε η Μαρία Πασχαλίδου, δημοτική σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της Μαρίας Μανούκα:

«Τα όσα προσβλητικά ακούστηκαν από τον αντιδήμαρχο Παιδείας Γιώργο Σταυρίδη, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 12ης Ιουλίου 2023, περί δημοτικών συμβούλων μειωμένης αντίληψης, δεν ήταν πρωτοφανή. Μας έχουν συνηθίσει η διοίκηση του δήμου και ο ίδιος ο δήμαρχος σε προσβολές. Εγώ έχω προσωπική εμπειρία από τέτοιου είδους συμπεριφορές, αφού έχω δεχτεί τις προσβολές του δημάρχου.

Όσο για τη συμπεριφορά του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου που, αντί να ζητήσει από τον αντιδήμαρχο Παιδείας να ανακαλέσει, έκλεισε το μικρόφωνο του δημοτικού συμβούλου που πρόσβαλε ο κύριος Σταυρίδης, δεν είναι πρωτοφανής. Πολλά είναι τα παραδείγματα που, αντί να ανακαλέσει ο πρόεδρος στην τάξη τον δήμαρχο ή κάποιο μέλος της διοίκησης γιατί πρόσβαλαν συναδέλφους τους, εκείνος έκανε επιθέσεις σ’ αυτούς που δέχονταν τις προσβολές. Και αυτήν τη συμπεριφορά του προέδρου την έχω βιώσει προσωπικά.

Ευτυχώς λίγος καιρός απομένει που το δήμο θα διοικούν αυτοί οι οποίοι θεωρούν μειωμένης αντίληψης συναδέλφους τους της αντιπολίτευσης και μάλλον όποιον άλλον δεν συμφωνεί με τους παραλογισμούς τους».

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ