Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτο δήμο Κορδελιού Ευόσμου υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι μειωμένης αντίληψης

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι μειωμένης αντίληψης

Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 12ης Ιουλίου 2023, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, απαντώντας σε ερώτηση του δημοτικού συμβούλου Λεωνίδα Ναθαναηλίδη, είπε πως κάποιοι στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι τριάντα χρόνια, αλλά ο ίδιος σαν δάσκαλος πιστεύει γι’ αυτούς ότι μήπως είναι μειωμένης αντίληψης.

Ο απίστευτος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Ρούμελης, άκουσε μια τέτοια αθλιότητα από τον αντιδήμαρχο Παιδείας και δεν τον διέκοψε για να του ζητήσει να ανακαλέσει. Δάσκαλος αντιδήμαρχος Παιδείας είπε ότι δημοτικοί σύμβουλοι είναι μειωμένης αντίληψης και καθηγητής πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θεώρησε ότι ακούστηκε το πιο λογικό πράγμα του κόσμου.

Στις αντιδράσεις που ακολούθησαν, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Σταυρίδης, απευθύνθηκε στον πρόεδρο για να σταματήσουν οι φωνές και οι διακοπές κι εκείνος απάντησε ότι «αυτό είναι το επίπεδο». Εκτός από μειωμένης αντίληψης, οι δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι και χαμηλού επιπέδου, αφού δεν μπορούν να σωπάσουν όταν προσβάλλονται με τόσο βάναυσο και χυδαίο τρόπο.

Το κακό όμως δεν τελείωσε εκεί. Όταν ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης πήρε το λόγο για να ζητήσει σε πολύ έντονο ύφος από τον αντιδήμαρχο Παιδείας να ανακαλέσει, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του έκλεισε το μικρόφωνο λέγοντάς του πως ό,τι λέει το λέει τζάμπα γιατί δεν ακούγεται. Μια χαρά ακούστηκε όμως να λέει ο κύριος Ναθαναηλίδης, απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο Παιδείας, να πάρει πίσω αυτό που είπε, για όποιον και να το είπε (γιατί ο αντιδήμαρχος έσπευσε να πει ότι η κουβέντα του δεν αφορούσε τον κύριο Ναθαναηλίδη) γιατί αλλιώς θα τον πάρει ο διάολος.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν φτάνει που έκλεισε το μικρόφωνο του δημοτικού συμβούλου, αλλά από πάνω άρχισε να λέει ότι με την πράξη του αυτή τον προστατεύει για να μην καταγραφούν οι εκφράσεις του. Και προστάτης των δημοτικών συμβούλων ο απερίγραπτος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου. Δυστυχώς για τον πρόεδρο, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, προς τιμήν του, ανακάλεσε την κουβέντα του, χωρίς ο κύριος Ρούμελης να του το ζητήσει.

Πρωτοφανή πράγματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, αλλά πιο πρωτοφανής η συμπεριφορά του προέδρου του. Πρωτοφανής συμπεριφορά, αλλά πάντα με ήθος και με όραμα.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ