Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπαγόρευση κυκλοφορίας σε μεγάλο μέρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε μεγάλο μέρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Ενεργοποιείται η απόφαση που αφορά την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, σε περιοχές του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, για τις περιοχές του δήμου που δεν έχουν κοπεί τα χόρτα και έχουν ψηλώσει και γίνει δέντρα, για τις ημέρες εκείνες που ο «Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας αναφέρει πρόβλεψη κατηγορίας κινδύνου 3: Υψηλή, 4: Πολύ Υψηλή & 5: Κατάσταση Συναγερμού.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τονίζει πως δεν είναι ανάγκη οι κάτοικοι να ψάχνουν δροσιά ανάμεσα στα ψηλά σαν χόρτα δέντρα, αφού έχουν ανοίξει όλα τα κολυμβητήρια του δήμου προκειμένου να καταφεύγουν εκεί. Καλεί επίσης τη Δροσιά να μην σκορπάει τον πανικό διαδίδοντας από το facebook πως δεν θα αντέξει ούτε κι εκείνη τη ζέστη. Ο δήμος στέλνει άμεσα υδροφόρα στο σπίτι της για την καταβρέξει.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου καλεί τους κατοίκους να προστατέψουν τα δάση του δήμου γιατί είναι πνεύμονας οξυγόνου που μας προστατεύουν από ρύπους και δυσοσμία. Στους παραβάτες θα επιβάλλεται εγκλεισμός στο περίπτερο του δήμου που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία χωρίς νερό για μία ημέρα. Εάν οι παραβάτες είναι παραπάνω από όσους χωράει το περίπτερο, αυτοί θα κλείνονται σε άλλα περίπτερα, στα όρια του δήμου, που δεν χρησιμοποιούνται. Την εφαρμογή της απόφασης αναλαμβάνουν τα στελέχη της διοίκησης του δήμου.

Β. Τριαντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ