Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈπεσε η αυλαία του 7ου καλοκαιρινού φεστιβάλ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Έπεσε η αυλαία του 7ου καλοκαιρινού φεστιβάλ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Με μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή δημοτών όλων των ηλικιών ολοκληρώθηκε, ο πιο αγαπημένος νεανικός πολιτιστικός θεσμός του Δήμου, ο οποίος κάθε χρόνο αφουγκράζεται τις επιθυμίες όλων όσων παραμένουν το καλοκαίρι στην πόλη, προσφέροντας τους ανέξοδες διεξόδους διασκέδασης, κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Με 13 εναλλακτικές ποιοτικές πολιτιστικές προτάσεις ψυχαγωγίας , το 7ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ, που οργάνωσε η Αντιδημαρχία Πολιτισμού δια του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων,

σε 13 διαφορετικά σημεία και των δύο Δημοτικών Ενοτήτων, μετέτρεψε και φέτος τις γειτονιές, τους αύλειους χώρους των σχολείων, τα πάρκα και τις πλατείες , σε ζωντανούς πυρήνες πολιτισμού και καλοκαιρινής διασκέδασης, γεμίζοντας και ομορφαίνοντας τα καλοκαιρινά βράδια μικρών και μεγάλων.

Στο επίκεντρο και του φετινού προγράμματος το οποίο παρακολούθησαν εκατοντάδες συνδημότες μας – κάθε ηλικίας- ήταν οι επιθυμίες των παιδιών, προσφέροντας τους όχι μόνο ξέγνοιαστες στιγμές χαράς, γέλιου, ψυχαγωγίας αλλά και γνώσης και προβληματισμού μέσα από επιλεγμένες Κινηματογραφικές προβολές, Παιδικών Θεατρικών παραστάσεων από το Hippo Theatre Group, την Dream Team “Γεια Χαρά”, Θέατρου Σκιών από τον Οδυσσέα Κανλή), και Κουκλοθεάτρου από την ομάδα JINX.

Όλες οι παραστάσεις ήταν γεμάτες κοινωνικά, εθελοντικά, ανθρωπιστικά, φιλοζωικά, και περιβαλλοντικά μηνύματα, ώστε τα παιδιά να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους ευχάριστα, δημιουργικά και εποικοδομητικά μέσα από τις τέχνες και τον πολιτισμό.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αθηνά Παμπουκίδου, ευχαριστούν όλους όσοι αγκάλιασαν και στήριξαν με την παρουσία τους και φέτος- τις εκδηλώσεις του Καλοκαιρινού Φεστιβάλ, τονίζοντας ότι με την συμμετοχή τους δίνουν στην διοίκηση του δήμου την δύναμη να συνεχίσει το έργο της για την ανάπτυξη του πολιτισμού στον τόπο μας. Επίσης ευχαριστούν όλους τους διευθυντές των σχολείων, τις αρμόδιες αντιδημαρχίες και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου για την άριστη συνεργασία τους.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ