Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ αχαριστία των δημοτών Κορδελιού Ευόσμου απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη…

Η αχαριστία των δημοτών Κορδελιού Ευόσμου απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη…

Οι δημότες Κορδελιού Ευόσμου, κατά τις τελευταίες εθνικές εκλογές, διέπραξαν μια τεράστια αχαριστία απέναντι στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη.

Παρά το γεγονός ότι ο κύριος Ανδρουλάκης συνέβαλε τα μέγιστα, μαζί με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Κορδελιού Ευόσμου Κώστα Αμανατιάδη, στη σωτηρία του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού, το ΠΑΣΟΚ βγήκε 4ο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, πίσω από Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση.

Αλήθεια συνέβαλε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο να παραμείνει το ΘΕΠΑΝ στα περιουσιακά στοιχεία του δήμου και στο να μην πετάξει σαν πουλί και να μην βρεθεί στη στεριά την αντικρινή; Φυσικά και όχι, αλλά με τη φόρα που έχει πάρει και διαφημίζει την προσωπική του συμβολή στη σωτηρία του ΘΕΠΑΝ ο κύριος Αμανατιάδης, θα μπορούσε να πει ότι συνέβαλε και ο κύριος Ανδρουλάκης και να καλέσει τους δημότες Κορδελιού Ευόσμου να ψηφίσουν κι εκείνον λόγω ΘΕΠΑΝ.

Ο κύριος Αμανατιάδης διαφημίζει μια κίνηση τακτικής που έκανε, όταν πλέον άρχισαν οι αποκαλύψεις για το ΘΕΠΑΝ. Η συμβολή του κυρίου Αμανατιάδη στη σωτηρία του ΘΕΠΑΝ ήταν προκειμένου να κρυφτεί το σηκωμένο χέρι του πίσω από τα υπόλοιπα σηκωμένα χέρια των συναδέλφων του της διοίκησης Μανδαλιανού. Ποιο υψωμένο χέρι του και ποια υψωμένα χέρια τους; Εκείνο και εκείνα που ψήφισαν ελαφρά τη καρδία πως το ΘΕΠΑΝ δεν ανήκει στο δήμο γιατί, όπως έλεγαν, δεν υπήρχαν στοιχεία.

Κώστας Καρακώστας

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ