Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΔήλωση του Λεωνίδα Ναθαναηλίδη για το θέμα των σχολικών καθαριστριών

Δήλωση του Λεωνίδα Ναθαναηλίδη για το θέμα των σχολικών καθαριστριών

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης για το θέμα της συλλογής υπογραφών δημοτικών συμβούλων, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του ωραρίου των σχολικών καθαριστριών στο Δημοτικό Συμβούλιο

Το γεγονός ότι η συλλογή υπογραφών δημοτικών συμβούλων, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα του ωραρίου των σχολικών καθαριστριών στο Δημοτικό Συμβούλιο, έγινε αντικείμενο μικροπολιτικών και μικροπαραταξιακών αντιπαραθέσεων, με αναγκάζει να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα.

Εμείς, ως Λαϊκή Συσπείρωση, υπογράφουμε για να συζητηθεί οποιοδήποτε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε, είτε μας έχει πικράνει αυτός που μας ζητάει την υπογραφή μας είτε τον έχουμε πικράνει. Η υπογραφή μας για να συζητηθεί ένα θέμα δεν εξαρτάται από το πρόσωπο ή την παράταξη που τη ζητάει. Θα υπογράψουμε να συζητηθεί το θέμα και στη συνεδρίαση θα αναπτύξουμε το σκεπτικό μας.

Με βάση τα παραπάνω, ούτε η παράταξή μας, ούτε εγώ προσωπικά κορόιδεψα ή θέλησα να κοροϊδέψω κανέναν όσον αφορά τη συλλογή υπογραφών για το θέμα του ωραρίου των σχολικών καθαριστριών. Παρακαλώ λοιπόν τον συνάδελφό μου δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Αντίνου να μην εμπλέξει ξανά το όνομά μου σε τέτοιου είδους ιστορίες, αφού εγώ, όπως και οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, θα υπογράφαμε το θέμα είτε μας το ζητούσε ο κύριος Αντίνου, είτε ο κύριος Καμαρινός, είτε ο κύριος Σούλας, είτε ο κύριος Μανδαλιανός.

Ο κύριος Αντίνου έκανε την επιλογή να μην το υπογράψει, επειδή, όπως είπε, συγκεκριμένος συνάδελφος πήρε την πρωτοβουλία της συλλογής των υπογραφών. Ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του, αλλά το τσουβάλιασμα του ονόματός μου μαζί με αυτούς, τους οποίους κατονόμασε πως τον κορόιδευαν, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που μας ενδιέφερε ως Λαϊκή Συσπείρωση ήταν να προσληφθούν οι σχολικές καθαρίστριες με βάση το επίπεδο των αναγκών και όλες με πλήρες ωράριο για το σχολικό έτος 2023-2024, χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιος θα έπαιρνε την πρωτοβουλία για να συζητηθεί το θέμα. Όλα τ’ άλλα είναι μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες που εμάς μας βρίσκουν παγερά αδιάφορους. Το πώς θα μοιράσουν τα κουκιά αυτοί που μέχρι χθες ήταν μαζί και τώρα συγκρούονται είτε στο Δημοτικό Συμβούλιο είτε στο διαδίκτυο, εμάς δεν μας αφορά.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ