Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Ο κύριος Πεσματζόγλου ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου της παράταξης Μανούκα»

«Ο κύριος Πεσματζόγλου ανέλαβε εκπρόσωπος τύπου της παράταξης Μανούκα»

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Γιάννης Καμαρινός, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου:

«Έκανα ένα σχόλιο που αφορούσε την υποψήφια δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου κυρία Μανούκα, η οποία έχει πάρει φόρα και μας λέει πως θα κάνει όλα όσα δεν έκανε ο μέντοράς της στα πέντε χρόνια της θητείας του. Το σχόλιό μου έλεγε πως η κυρία Μανούκα θα φέρει και φρεγάτες στο δήμο.

Ο κύριος Χρήστος Πεσματζόγλου, αδελφός της κυρίας Φωτεινής Πεσματζόγλου, έκρινε σκόπιμο να μου απαντήσει, αντί της κυρίας Μανούκα, γράφοντας πως κατά τη θητεία μου στο δήμο δεν είδε όχι φρεγάτες αλλά ούτε ψαρόβαρκες.

Το τι έκανα όσο υπηρέτησα το δήμο από διάφορες θέσεις το γνωρίζουν οι κάτοικοι του δήμου, όπως γνωρίζουν και το τι έκανε η αδελφή του κυρίου Χρήστου Πεσματζόγλου, της οποίας το μεγαλύτερο έργο ήταν να ολιγωρήσει ως αντιδήμαρχος ΚΕΠ και εξαιτίας της να υποστεί έξωση το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της Νέας Πολιτείας και να επαναλειτουργήσει μετά από ενάμιση χρόνο.

Ο κύριος Πεσματζόγλου προφανώς έχει αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου τύπου της παράταξης Μανούκα. Τον ευχαριστώ που μου απάντησε ως εκπρόσωπος τύπου της κυρίας Μανούκα, ώστε και επισήμως να γνωρίζει ο κόσμος με ποια παράταξη θα πάει η αδελφή του, για να έχει έναν ακόμα λόγο να μην ψηφίσει τη συγκεκριμένη παράταξη. Μισή δουλειά είχε να κάνει η κυρία Πεσματζόγλου ως αντιδήμαρχος και δεν την έκανε, αφήνοντας τον δικαστικό επιμελητή να πετάξει έξω από το ΚΕΠ υπαλλήλους και κοινό και να το σφραγίσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ