Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΛευτέρης Αλεξανδρίδης: Θα επιβάλουμε τα αυτονόητα, αν χρειαστεί μαζί με τους πολίτες,...

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Θα επιβάλουμε τα αυτονόητα, αν χρειαστεί μαζί με τους πολίτες, πιο δυναμικά

«Είναι μεγάλη υπόθεση η αναπνοή μας, το καθαρό περιβάλλον και δυστυχώς δεν έγινε τίποτα τα τελευταία χρόνια. Αντιθέτως έχουμε μία διοίκηση η οποία προσπαθεί να μπερδέψει το μήνυμα στους πολίτες. Εκεί που έχουμε την καθαρή γνωμάτευση της μελέτης του πανεπιστημίου που λέει ότι τα ΕΛΠΕ ευθύνονται για τη δυσοσμία σε όλο το δήμο και περισσότερο στο Ελευθέριο Κορδελιό, έχουμε μια διοίκηση η οποία λέει να το ψάξουμε Έχουμε μια διοίκηση που λέει να δώσουμε χρήματα σε μια Μη Κυβερνητική Οργάνωση να ψάξει να δει τι φταίει. Μα τώρα θα ψάξουμε να δούμε τι φταίει; Το βρήκε το πανεπιστήμιο. Εμείς τι θέλουμε; Με αυτό που βρήκε το πανεπιστήμιο ως γνώμονα, τα ΕΛΠΕ να κάνουν έργα και να σταματήσει να υπάρχει αυτή η δυσοσμία».

Τα παραπάνω τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, σε συνέντευξή του στη ΔΙΟΝ Τηλεόραση και τον Κώστα Πορτοκάλη.

Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι ως υποψήφιοι όλοι επισημαίνουν το πρόβλημα, αλλά μετά ως δήμαρχοι αλλάζουν γνώμη και στην ερώτησή του αν μετά τους προσεγγίζουν τα ΕΛΠΕ και αν μετά την εκλογή του θα αλλάξει γνώμη και ο κύριος Αλεξανδρίδης, ο υποψήφιος δήμαρχος απάντησε:

«Δεν ξέρω άμα τους προσεγγίζουν, αλλά σίγουρα φωτογραφίες με τα ΕΛΠΕ και στα εγκαίνια μονάδων παραγωγής ρεύματος ο δήμαρχος ήταν».

Θα περιμένετε να κάνουν τα αυτονόητα ή θα επιβάλετε να κάνουν τα αυτονόητα, ρώτησε ο Κώστας Πορτοκάλης.

«Εμείς θα το επιβάλλουμε, θα το ζητάμε καθημερινά και αν χρειαστεί εμείς σαν διοίκηση θα το ζητήσουμε μαζί με τους πολίτες ίσως πιο δυναμικά. Δεν θα αφήσουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση», ήταν η απάντηση του Λευτέρη Αλεξανδρίδη.

Λευτέρης Αλεξανδρίδης: Δεν έχουμε ούτε απευθείας λεωφορειακή σύνδεση με τα Πανεπιστήμια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ