Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚαι ο Ηρακλής υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα…

Και ο Ηρακλής υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα…

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για το ψηφοδέλτιο της Μαρίας Μανούκα, αφού σ’ αυτό προστέθηκε το όνομα του Ηρακλή. Ποιου Ηρακλή; Του γνωστού ήρωα Ηρακλή, που έκανε τους άθλους.

Ο Ηρακλής έχει μια όμορφη σύζυγο, τη Δηιάνειρα και προσέχει να μην περάσει μαζί της από τον Εύηνο ποταμό και πέσει πάνω στον Κένταυρο Νέσσο.

Οι άθλοι του Ηρακλή είναι γνωστοί και η επανάληψή τους κουραστική. Ο Ηρακλής υπόσχεται στους δημότες Κορδελιού Ευόσμου να επαναλάβει τους άθλους του και να κάνει ακόμα περισσότερους, εάν εκλέξουν τη Μαρία Μανούκα δήμαρχο, ώστε ο ίδιος να γίνει αντιδήμαρχος αφού η δική του εκλογή είναι δεδομένη. Ο Ηρακλής για να δώσει δείγματα γραφής στους δημότες θα κάνει την πρώτη επανάληψη άθλου άμεσα. Ο άθλος που θα επαναλάβει θα είναι να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγεία, ο οποίος αυτήν τη φορά είναι πιο μεγάλος παρά ποτέ, είναι κόπρος με τα όλα του.

Ο Ηρακλής, πριν ξεκινήσει να καθαρίσει τον κόπρο, θα χορέψει Πυρρίχιο χορό γιατί η μητέρα του Αλκμήνη είχε καταγωγή από τον Πόντο, κάτι που ο ίδιος ο Ηρακλής αποκάλυψε στην «Αγκίδα» για πρώτη φορά. Ο Ηρακλής, εάν γίνει αντιδήμαρχος, θα μάθει στα παιδιά ποντιακούς χορούς και επιπλέον θα τα διδάξει πώς να γίνουν ήρωες. Ο Ηρακλής, για το καλό του δήμου, έχει τη διάθεση να παλέψει και με τον Χάρο στα Μαρμαρένια Αλώνια, αν και προτιμά να χορέψει στα κυριλέ σαλόνια.

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα έχει εκφράσει και ο Ηρακλής Πουαρό. Η παράταξη Μανούκα κάνει αγώνα δρόμου, προκειμένου να ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής του Ηρακλή Πουαρό στους εκλογικούς καταλόγους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Εφόσον ο Ηρακλής Πουαρό θα είναι τελικά υποψήφιος, είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει έρευνες για να βρει που χάθηκε το κλειστό γυμναστήριο που τα ΕΛΠΕ έδωσαν στον τέως δήμαρχο και υποστηρικτή της παράταξης Μανούκα ως αντάλλαγμα για το κλειστό γυμναστήριο που γκρεμίστηκε στο Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ