Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ άγρια συμπλοκή με τον τραυματία στον Εύοσμο

Η άγρια συμπλοκή με τον τραυματία στον Εύοσμο

Διαβάζεις την είδηση και τρίβεις τα μάτια σου. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ανοίξουν εργαστήρι δημοσιογραφίας.

Σοβαρό επεισόδιο γράφουν ότι συνέβη μεταξύ Ρομά το απόγευμα της Παρασκευής 30 Ιουνίου 2023 στην οδό 25ης Μαρτίου στον Εύοσμο. Μάλιστα γράφουν πως παρενέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ένας από αυτούς που συνεπλάκησαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τρίβεις τα μάτια σου γιατί το συμβάν έγινε μπροστά στα μάτια σου. Υπήρξε μία συμπλοκή που οι κραυγές ήταν πολύ μεγαλύτερης έκτασης από το περιστατικό. Ξυλοδαρμός υπήρξε, ένας, ο οποίος σηκώθηκε και περπάτησε πριν έρθει το ασθενοφόρο, πήγε στο νοσοκομείο. Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν ήταν δύο διμοιρίες των ΜΑΤ, γιατί όταν κάποιος διαβάζει για ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις δεν φαντάζεται ότι πρόκειται για μονοψήφιο αριθμό οργάνων της τάξης.

Επεισόδιο υπήρξε, φοβερό και τρομερό δεν ήταν. Δημοσιογραφία που κάνει την τρίχα τριχιά. Εάν πάλι όσοι περιγράφουν το επεισόδιο με αυτόν τον τρόπο, πιστεύουν ότι έχουν δίκιο, σίγουρα δεν κάνουν για δημοσιογράφοι, αλλά για καντηλανάφτες. Σίγουρα μέσα σε έναν Ιερό Ναό ένα τέτοιο επεισόδιο θα θεωρούνταν πολύ σοβαρό.

Σ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ