Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά κανένας εργολάβος αιρετός δεν ζημίωσε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Τελικά κανένας εργολάβος αιρετός δεν ζημίωσε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 14ης Ιουνίου 2023, ο δήμαρχος μίλησε ξανά για διοικήσεις του δήμου που απαρτίζονταν από εργολάβους. Ο δήμαρχος μίλησε με τρόπο που φαινόταν ξεκάθαρα πως θεωρεί ότι ζημίωσαν το δήμο.

Όταν όμως το λόγο πήρε ο τέως δήμαρχος, Πέτρος Σούλας, και παρέθεσε ονόματα, μαζί με το δικό του, εργολάβων που διετέλεσαν δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι, ζητώντας από το δήμαρχο να απαντήσει αν αυτοί ζημίωσαν το δήμο, ο κύριος Μανδαλιανός απάντησε πως δεν μιλάει γι’ αυτούς.

Αν δεν μιλούσε όμως γι’ αυτούς ο κύριος δήμαρχος, για ποιους μιλούσε; Ο κύριος Σούλας ανέφερε ένα σωρό ονόματα εργολάβων που διατέλεσαν δημοτικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι. Κανένας από αυτούς, κατά τον κύριο Μανδαλιανό, δεν ζημίωσε το δήμο; Τότε όταν μιλάει για διοικήσεις εργολάβων για ποιους μιλάει; Μήπως για τους εργολάβους που έχτισαν τα γήπεδα ποδοσφαίρου στο Κατάρ;

Ο δήμαρχος διάνθισε την απάντησή του και με την έκφραση «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται». Δηλαδή θα ψάχνουμε ποιος μυγιάστηκε με τα όσα περί διοικήσεων εργολάβων λέει ο δήμαρχος, προκειμένου να βρούμε ποιους εργολάβους αιρετούς θεωρεί ότι ζημίωσαν το δήμο; Κανονικές αερολογίες, τις οποίες συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου λέγοντας ότι ήταν κάτι που λεγόταν για τους εργολάβους και όποιος θέλει να καταλάβει, κατάλαβε.

Με λίγα λόγια θα χρειαστούμε χαρτορίχτρα για να ερμηνεύσει τι εννοούν οι κύριοι Μανδαλιανός και Ρούμελης, γιατί οι ίδιοι αρνούνται να κατονομάσουν τους εργολάβους αιρετούς που οι ίδιοι θεωρούν και διατυμπανίζουν ότι ζημίωσαν το δήμο και πρέπει εμείς να τους βρούμε με βάση μύγες, μυγιάσματα και άλλα τέτοια περίεργα.

Κώστας Καρακώστας

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Είναι πιο τιμητική η διοίκηση εκπαιδευτικών από τη διοίκηση εργολάβων
Οι αιρετοί γιατροί κατέστρεψαν το Δήμο…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ