Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Πόσο σας έφαγαν τα κουνούπια;

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης Βασίλης Σαρρηγιαννίδης το δημοσίευμα της «Αγκίδας» με τίτλο «Μας έφαγαν τα κουνούπια στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου»:

Μήπως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας σας για τα κουνούπια είναι παρατραβηγμένο; Τι θα πει σας έφαγαν τα κουνούπια; Έφαγαν ένα κομμάτι, έφαγαν μισό άνθρωπο ή έφαγαν ολόκληρο; Αδυνατώ να καταλάβω πόσο τρώει και τι τρώει ένα κουνούπι στην περιοχή σας.

Επειδή εκεί στον δήμο υπάρχουν κάποιοι πολίτες που έχουν υποκειμενικές μύτες και μυρίζουν ότι νάναι ενώ ο τόπος σφύζει από υγεία και ευωδία, σας παρακαλώ να γίνετε πιο συγκεκριμένοι όταν λέτε “μας έφαγαν τα κουνούπια”.

Επίσης δεν καταλαβαίνω τι εννοεί η επιτυχημένη κυρία Όλγα όταν λέει ότι ψεκάζουν. Τι ακριβώς ψεκάζουν; Μόνο τα κουνούπια ή ο ψεκασμός μπαίνει και στις υποκειμενικές μύτες των δημοτών και έχουν παρενέργειες; Αυτά πρέπει να ξεκαθαριστούν, μη τυχόν και βγει ξανά η Λινού (εκείνη τότε με την πανδημία) και πει ότι εκτός από φτωχοί στον δήμο κατοικούν και ψεκασμένοι. Όχι τίποτα άλλο, αλλά γιατί ο κύριος Κλεάνθης δεν σηκώνει προσβολές. Αμάν πια!

ΥΓ. Ούτε ένας υποψήφιος δήμαρχος δεν σκέφτηκε να μοιράσει δωρεάν αντικουνουπικά; Ούτε ένας;»

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ