Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΠέρυσι ο Χρήστος Αντίνου δεν κατηγόρησε τον Γιάννη Καμαρινό για ψηφοθηρία

Πέρυσι ο Χρήστος Αντίνου δεν κατηγόρησε τον Γιάννη Καμαρινό για ψηφοθηρία

Ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Χρήστος Αντίνου, ο οποίος πριν λίγο καιρό ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη Καμαρινού, με σχόλιο πριν λίγη ώρα στο facebook κατηγόρησε τον Γιάννη Καμαρινό γιατί βιάστηκε να θέσει το θέμα των συμβάσεων των σχολικών καθαριστριών νωρίς και ενώ δεν έχουν ακόμη τελειώσει οι συμβάσεις τους. Ο κύριος Αντίνου έγραψε πως αυτό θα μπορούσε να γίνει αργότερα, όταν θα έληγαν οι συμβάσεις και αναρωτήθηκε τι διαφορετικό έχει η φετινή χρονιά από τις προηγούμενες χρονιές, απαντώντας ότι έχει εκλογές, κατηγορώντας εμμέσως πλην σαφώς τον κύριο Καμαρινό για ψηφοθηρία.

Ένα χρόνο πριν, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 15ης Ιουνίου 2022, τέθηκε σε συζήτηση και ψηφοφορία το θέμα της σύμβασης των σχολικών καθαριστριών και καθαριστών μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Καμαρινού, ο οποίος συγκέντρωσε τις υπογραφές όλων των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε τότε ομόφωνα για τη σχολική χρονιά 2022-2023 όλες οι σχολικές καθαρίστριες και όλοι οι σχολικοί καθαριστές που θα προσληφθούν σύμφωνα με τις ανάγκες της Υπηρεσίας, να προσληφθούν με σύμβαση εργασίας πλήρους ωραρίου. Επίσης αποφάσισε ομόφωνα ότι αν το Υπουργείο Εσωτερικών δεν καλύψει όλη τη δαπάνη αυτό να γίνει με ιδίους πόρους του δήμου.

Πέρυσι, πριν τα μέσα του Ιουνίου, ο κύριος Αντίνου έβαλε την υπογραφή του για να προκληθεί συνεδρίαση με θέμα τις συμβάσεις των σχολικών καθαριστριών. Τι διαφορετικό είχε η περσινή χρονιά και ο κύριος Αντίνου έβαλε την υπογραφή του; Μήπως το γεγονός ότι βρισκόταν στην παράταξη Καμαρινού; Τι διαφορετικό έχει η φετινή χρονιά; Μήπως το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην παράταξη Καμαρινού. Πέρυσι ο κύριος Καμαρινός δεν ψηφοθηρούσε; Πέρυσι ο κύριος Καμαρινός δεν έπαιζε με τη ζωή και το μυαλό αυτών των γυναικών για ψήφους;

Ψ.

Σύγκρουση Καμαρινού-Αντίνου για τις σχολικές καθαρίστριες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ