Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ κύριος Μανδαλιανός επιτρέπει να τον αμφισβητήσει ο Θεός;

Ο κύριος Μανδαλιανός επιτρέπει να τον αμφισβητήσει ο Θεός;

Αναρωτιούνται πολλοί για ποιο λόγο η παράταξη Μανδαλιανού δεν έκανε απολύτως τίποτα σ’ αυτόν το δήμο, ενώ ανέλαβε τη διοίκηση του δήμου με τους δημότες να περιμένουν πολλά από αυτήν και την ίδια να φαίνεται ότι μπορεί να πάει το δήμο μπροστά.

«Δεν είναι ότι δεν κάναμε λάθη. Μάθαμε από τα λάθη μας. Προχωρήσαμε μπροστά και θα προχωρήσουμε μπροστά. Μπορούμε να κάνουμε πράγματα. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα. Έχουμε τη διάθεση, την ψυχή και το πνεύμα να κάνουμε πράγματα. Δεν είμαστε ανίκανοι. Δεν είμαστε άχρηστοι.

Κάποιοι στην αρχή, όταν ξεκίνησε η Νέα Πνοή, είπαν αυτό: “Αυτοί είναι άχρηστοι, είναι ανίκανοι, είναι αδαείς, είναι άθλιοι”. Αποκτήσαμε εμπειρία σε βάθος χρόνου. Αποκτήσαμε γνώσεις. Μάθαμε. Κι απ’ τα λάθη μας ακόμη μάθαμε. Προχωρήσαμε μπροστά και δεν ανεχόμαστε κανέναν να μας αμφισβητεί. Κανέναν απολύτως».

Τα παραπάνω τόνισε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, κατά την προεκλογική του συγκέντρωση της 11ης Ιουνίου 2023 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου. Ο κύριος Μανδαλιανός και η παράταξή του δεν δέχονται να τους αμφισβητεί κανείς, γιατί κατά τη γνώμη τους απέκτησαν εμπειρία, έμαθαν από τα λάθη τους και προχώρησαν μπροστά.

Η διοίκηση Μανδαλιανού κώφευε σε όλη τη διάρκεια της θητείας της. Η κριτική της αντιπολίτευσης έμπαινε από το ένα αυτί της διοίκησης Μανδαλιανού και έβγαινε από το άλλο. Η διοίκηση Μανδαλιανού εμμονικά επέμενε και στα πιο απίστευτα πράγματα. Γι’ αυτό και επί μια τετραετία δεν έκαναν τίποτα για το δήμο και τους δημότες. Τώρα ο κύριος δήμαρχος ουσιαστικά μας λέει πως αυτό που έμαθαν είναι ότι πρέπει να μεγαλώσουν τις εμμονές τους, γιατί τι άλλο εννοεί όταν λέει πως δεν δέχεται κανέναν να τον αμφισβητεί;

Δυστυχώς η διοίκηση Μανδαλιανού ξέχασε αυτά που έλεγε προεκλογικά και έδρασε με το παραπάνω εμμονικά γιατί αυτή είναι η αντίληψή της για τη δημοκρατία και την κριτική. Δεν ανέχονται οι άνθρωποι κανέναν να τους αμφισβητεί. Είναι προφανές πως ο κύριος Μανδαλιανός έχει πιστέψει πως δεν έχει εκλεγεί δήμαρχος, αλλά ελέω Θεού αυτοκράτορας. Εκτός κι αν πιστεύει ότι ούτε ο Θεός δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει! Το πιστεύει κι αυτό;!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ