Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΌταν οι άλλοι «την κοπανούσαν», ήρθε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Όταν οι άλλοι «την κοπανούσαν», ήρθε ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης

Χθες Τετάρτη 15 Ιουνίου 2023, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρης Αλεξανδρίδης απουσίαζε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μετά τη συζήτηση του θέματος μερικής τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου, το οποίο ήταν πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, λες και πατήθηκε κάποιο κουμπί μεγάλος αριθμός δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης αποχώρησε σαν να είχαν όλοι μαζί να πάνε η ώρα 10 το βράδυ σε γάμο ή σε βαφτίσια.

Στις 10:15 συζητήθηκε θέμα που αφορούσε τη διαχείριση της δημοτικής περιουσίας. Λίγο πριν συζητηθεί αυτό το θέμα και ενώ βασικά στελέχη της παράταξης Μανούκα «την είχαν κοπανήσει», εμφανίστηκε στη συνεδρίαση ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης για να συμμετάσχει στη συζήτηση του θέματος και να πάρει θέση καταψηφίζοντας την πρόταση της διοίκησης.

Την ώρα που η διοίκηση του δήμου υπερψήφιζε ένα θέμα διαχείρισης της δημοτικής περιουσίας, για το οποίο ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης ρώτησε τα μέλη της διοίκησης εάν θα το διαχειρίζονταν με αυτόν τον τρόπο αν αφορούσε την προσωπική τους περιουσία και δεν πήρε απάντηση, την ώρα που βασικά στελέχη της παράταξης Μανούκα είχαν αποχωρήσει, ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, που θα μπορούσε να μην εμφανιστεί αφού έλειπε από τη συνεδρίαση, προσήλθε και καταψήφισε το θέμα.

Από την παράταξη Μανούκα παρέμειναν στην αίθουσα η Μαρία Πασχαλίδου και ο Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος, οι οποίοι επίσης καταψήφισαν την εισήγηση της διοίκησης, όπως την καταψήφισαν οι παρατάξεις Λεμπετλή και Κοκονά.

Δ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ