Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΧαρά μας να ακούμε τον Αλέξανδρο Μανδαλιανό και να του απαντάμε

Χαρά μας να ακούμε τον Αλέξανδρο Μανδαλιανό και να του απαντάμε

Κύριε Αλέξανδρε Μανδαλιανέ, χαρά μας να σας φιλοξενούμε στην «Αγκίδα.

Όσον αφορά τα όσα περί μαστοριάς στη λάσπη της «Αγκίδας» είπατε, αναφερόμενος στο δημοσίευμα με τίτλο «Ανακοίνωσαν τον Στάθη Λαφαζανίδη στη συγκέντρωση Μανδαλιανού κατόπιν εορτής», έχω να σας επισημάνω τα εξής:

  • Θα ήταν φυσιολογικό να διαψεύσει ο Στάθης Λαφαζανίδης τα όσα γράφει η «Αγκίδα» και όχι εσείς. Υποθέτω το αντιλαμβάνεστε αυτό.
  • Η συγκέντρωση ξεκίνησε με σχεδόν μία ώρα καθυστέρησης εξαιτίας της βροχής. Ο κύριος Λαφαζανίδης ήρθε μετά την έναρξη; Ήρθε μετά την έναρξη κι έφυγε πριν τη λήξη στη συγκέντρωση της παράταξης της οποίας η παράταξή του είναι βασική συνιστώσα; Αλλά ακόμα κι αν έγινε έτσι, όταν μπαίνει ένας πρώην δήμαρχος και βασικός πυλώνας της παράταξής σας, ο δήμαρχος, ο οποίος μιλούσε εκτός κειμένου και έκανε διάλογο με τους συγκεντρωμένους, δεν έπρεπε να τον καλωσορίσει;
  • Θα προβληματιζόμουν εάν ήσασταν στη συγκέντρωση, αν δεν σας είχα δει με τα μάτια μου. Τον κύριο Λαφαζανίδη δεν τον ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός. Τον καλωσόρισε η δημοσιογράφος που έκανε την παρουσίαση και τον καλωσόρισε ενώ ο πρώην δήμαρχος δεν ήταν πια στο χώρο.
  • Στη συγκέντρωση της 6ης Νοεμβρίου 2022 ανακοινώσατε τους πάντες εκτός από τον Στάθη Λαφαζανίδη. Τότε ο πρώην δήμαρχος ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος εκεί. Δεν τον είχε δει κανένας σας; Ήταν αόρατος;

Στην «Αγκίδα» δεν έχουμε καμία πρόθεση να λασπώσουμε κανέναν και δεν θα το κάνουμε ούτε χωρίς μαστοριά, ούτε με μαστοριά. Τέτοιες μεθόδους τις αφήνουμε στον kostas papaioannou και στον περίγυρό του. Λάθος μπορεί να κάνουμε, γιατί τα λάθη είναι ανθρώπινα και αν το κάνουμε, θα το παραδεχτούμε και θα ζητήσουμε συγνώμη.

Μουμουλίδης Σταύρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ