Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣωτηράκης σε Αντίνου: Μπορώ να σας στείλω αναλυτικά τις πληρωμές από το...

Σωτηράκης σε Αντίνου: Μπορώ να σας στείλω αναλυτικά τις πληρωμές από το ταξίδι στη Ρουμανία

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, απάντησε με το παρακάτω σχόλιο στο facebook στην ερώτηση του Γιώργου Αντίνου με ποιον πήγαν στη Ρουμανία ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος:

«Κύριε Αντίνου δεν χρειάζονται ημέρες. Θα σας απαντήσω τώρα.

Με τον Κύριο τον οποίο αναφέρετε έχουμε κοινωνικές σχέσεις εδώ και 35 χρόνια πριν ακόμη γίνει κατασκευαστής. Το ταξίδι στο οποίο αναφέρεστε έγινε πριν 3 χρόνια περίπου. Στην μεγάλη παρέα του ταξιδιού συμμετείχε και ο συγκεκριμένος.

Εάν υπονοείτε οτιδήποτε όσον αφορά το ταξίδι, έχω να σας απαντήσω ότι Δόξα τω Θεώ ένα ταξίδι στην Ρουμανία μπορεί να το καλύψει η οικογένεια μου. Όσον αφορά τα στοιχεία που θα παρουσιάσετε, μπορώ να ψάξω και να σάς στείλω αναλυτικά τις πληρωμές διαμονής και άλλες δαπάνες που έγιναν από την πιστωτική κάρτα μου, όπως μπορώ και να σας ενημερώσω και για το που πήγαμε.

Πρέπει να σας θυμίσω ότι το συγκεκριμένο ταξίδι σας το είχα αναφέρει την επόμενη κιόλας μέρα της επιστροφής μας, γιατί εκείνη την ημέρα συναντηθήκαμε στο Κορδελιό εγώ εσείς, ο Δήμαρχος και αδελφός σας με αφορμή τις δύο παρελάσεις.

Για οποιαδήποτε άλλα στοιχεία είμαι στην διάθεση σας.

Με Ειλικρινή Εκτίμηση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ