Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚλεάνθης Μανδαλιανός: Η δική μας συνείδηση δεν εξαγοράζεται

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Η δική μας συνείδηση δεν εξαγοράζεται

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συγκέντρωση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου, στην οποία επικράτησε το αδιαχώρητο παρά την καταρρακτώδη βροχή που ξεκίνησε ένα τέταρτο πριν από την ώρα έναρξης της συγκέντρωσης και κράτησε 45 λεπτά.

Η συγκέντρωση του δημάρχου Κλεάνθη Μανδαλιανού είναι η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο, σε σύγκριση με τις συγκεντρώσεις των άλλων υποψηφίων δημάρχων το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Ο δήμαρχος στην ομιλία του, που έγινε χωρίς αναλόγιο, αναφέρθηκε στο έργο της διοίκησής του και στις δυσκολίες που συνάντησαν. Ο κύριος Μανδαλιανός τόνισε πως τα στελέχη της διοίκησης, παρ’ όλο που δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής, έμαθαν γρήγορα, παρήγαγαν έργο και πήγαν μπροστά το δήμο.

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός ζήτησε την ψήφο των δημοτών για να συνεχίσει η παράταξή του το έργο της, ενώ υπογράμμισε πως οι άνθρωποι που στελεχώνουν την παράταξή του δεν είναι εργολάβοι, ούτε είναι πιόνια πλουσίων που νομίζουν ότι μπορούν να εξαγοράζουν ανθρώπους και συνειδήσεις. «Η δική μας συνείδηση δεν εξαγοράζεται», τόνισε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κύριος Μανδαλιανός στους αχάριστους και στους αγνώμονες, οι οποίοι είπε πως αποβλήθηκαν από το σώμα της «Νέας Πνοής».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Νέας Πνοής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ