Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤι έκανε η Μαρία Πασχαλίδου για την περιοχή της Διαλογής;

Τι έκανε η Μαρία Πασχαλίδου για την περιοχή της Διαλογής;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Μαΐου 2023, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, Κώστας Σωτηράκης, ρώτησε τη δημοτική σύμβουλο Μαρία Πασχαλίδου τι έκανε εκείνη όταν ήταν στη διοίκηση του δήμου για την περιοχή της Διαλογής και την κατηγόρησε ότι κάνει αντιπολίτευση του καφενείου.

Αυτή ήταν η απάντηση του Κώστα Σωτηράκη στην αγωνία των κατοίκων της περιοχής της Διαλογής για τα προβλήματα που υπάρχουν, γιατί η κυρία Πασχαλίδου την αγωνία των κατοίκων μεταφέρει.

Προφανώς για τη διοίκηση Μανδαλιανού η αγωνία των κατοίκων της περιοχής της Διαλογής είναι αντιπολίτευση του καφενείου. Προφανώς η κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Διαλογής και το μηδενικό ενδιαφέρον που δείχνει η διοίκηση Μανδαλιανού, δεν θα πρέπει να ακούγονται στο Δημοτικό Συμβούλιο για να μην χαλάνε τη χαρούμενη ατμόσφαιρα που προσπαθεί να επιβάλει η διοίκηση του δήμου.

Η κλειστή έξοδος όμως της περιοχής της Διαλογής προς την περιφερειακή οδό, η καθημερινή αφόρητη δυσοσμία και το τουμπαρισμένο φορτηγό μπροστά στην εκκλησία και στα σχολεία της περιοχής δεν είναι καταστάσεις που μπορούν να αποσιωπηθούν με κορώνες εναντίον της Μαρίας Πασχαλίδου. Οι κάτοικοι της περιοχής της Διαλογής απαιτούν λύσεις στα προβλήματά τους και λύσεις δεν δίνονται με ερωτήσεις από μια διοίκηση τεσσάρων χρόνων για το τι έκανε η Μαρία Πασχαλίδου πριν οκτώ χρόνια.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ