Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ αντιδήμαρχος Χρήστος Ταξίδης στο MasterChef με μια πρωτότυπη σπεσιαλιτέ!

Ο αντιδήμαρχος Χρήστος Ταξίδης στο MasterChef με μια πρωτότυπη σπεσιαλιτέ!

Μπορεί η μεταπτυχιακή εργασία του Χρήστου Ταξίδη, αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, να μην κατάφερε να πάρει τη βάση, αλλά ο Χρήστος Ταξίδης, κάνοντας τη συγκεκριμένη εργασία, ανέπτυξε και τις μαγειρικές του ικανότητες. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Χρήστος Ταξίδης θα συμμετάσχει στο MasterChef, στο οποίο θα παρουσιάσει μία πρωτότυπη σπεσιαλιτέ!

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 31ης Μαΐου 2023, ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας, που μαγείρεψε ο ίδιος, είναι σαν το φαγητό που αν δεν το δοκιμάσεις δεν μπορείς να πεις αν είναι νόστιμο ή άνοστο και κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους να δοκιμάσουν, αλλά εκείνοι εντελώς ακατάδεχτα δεν δοκίμασαν.

Ο Χρήστος Ταξίδης μετά από την απόρριψη του φαγητού που μαγείρεψε και μάλιστα με τους δημοτικούς συμβούλους να αρνούνται να το δοκιμάσουν για να το βαθμολογήσουν, θα δοκιμάσει την τύχη του, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, στο MasterChef κι έτσι οι κριτές του τηλεπαιχνιδιού μαγειρικής θα έχουν την τύχη να δοκιμάσουν σουφλέ ΟΕΥ!

Η διοίκηση Μανδαλιανού μπορεί να μην αφήσει απολύτως κανένα έργο πίσω της, αλλά σίγουρα θα αφήσει τεράστιο υλικό στη σάτιρα.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ