Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑφού δεν μας παρουσίασε το έργο του, θα μας παρουσιάσει τους υποψηφίους...

Αφού δεν μας παρουσίασε το έργο του, θα μας παρουσιάσει τους υποψηφίους του

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει σωτηρία.

Αφού ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός αρνήθηκε να παρουσιάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και σε προέκταση στους δημότες τα πεπραγμένα της διοίκησής του, τώρα μας προσκαλεί για να μας παρουσιάσει τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους!

Η Νέα Πνοή μας καλεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 στις 7 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευόσμου για να μας παρουσιάσει ο δήμαρχος τους παλιούς και τους νέους του συνεργάτες, με τους οποίους θα δώσει τη μάχη των δημοτικών εκλογών. Μπορεί να μην μας παρουσίασε το έργο του, αλλά θα μας παρουσιάσει τους υποψηφίους του.

Η πρόσκληση του δημάρχου δεν λέει αν πρέπει να πάμε εφοδιασμένοι με κόρνες, νταούλια, κλαρίνα και βιολιά για να γιορτάσουμε με ταρατατζούμ την παρουσίαση του νέου του επιτελείου, με το οποίο θέλει να διοικήσει τα επόμενα πέντε χρόνια έχοντας παρακαταθήκη το μηδενικό έργο της πρώτης τετραετίας του.

Αξίζει όμως κάποιος να βρεθεί στη συγκεκριμένη συγκέντρωση για να απολαύσει κάποια ελεύθερα πουλιά, τα οποία σε κάθε εκλογική μάχη πετάνε από κανάρα σε κανάρα, καταγγέλλοντας και εγκαταλείποντας την προηγούμενη κανάρα. Καμιά φορά που ξέρει κανείς; Μπορεί να εμφανιστεί και ο Μάρκος Σεφερλής!!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ