Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈπεσε η αυλαία της αθλητικής περιόδου για την Ακαδημία Αντισφαίρισης Κορδελιού Ευόσμου

Έπεσε η αυλαία της αθλητικής περιόδου για την Ακαδημία Αντισφαίρισης Κορδελιού Ευόσμου

Γιορτινός και γεμάτος θέαμα ήταν ο επίλογος της τρέχουσας αθλητικής περιόδου της Ακαδημίας Αντισφαίρισης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, με τους μικρούς τενίστες των τμημάτων άθλησης να αποχαιρετούν τη χρονιά που ολοκληρώνεται, ανανεώνοντας το αθλητικό ραντεβού για τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Σε μια όμορφη γιορτή για τη λήξη της φετινής χρονιάς, τα μέλη της ακαδημίας τένις απέδειξαν την αγωνιστική τους ετοιμότητα και το υψηλό προπονητικό έργο που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των τμημάτων υποδομής που οργανώνει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού & Νέας Γενιάς σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΚΕ, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα με παιχνίδια τεχνικών και κινητικών δεξιοτήτων, που εντυπωσίασαν τους θεατές. Ξεχωριστό τόνο έδωσαν οι αναμετρήσεις που διεξήχθησαν εντός του γηπέδου, τόσο μεταξύ των μικρών αθλητών όσο και εναντίον των γονέων και κηδεμόνων τους.

Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς Μαρία Γαβαλά που παρέστη στη γιορτή λήξης της ακαδημίας, συνεχάρη τους μικρούς τενίστες για το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο, εξήρε την αποφασιστική συμβολή των γονιών για τη μύηση των παιδιών τους στο μαγικό κόσμο του αθλητισμού και ευχαρίστησε τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του δήμου για το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Οι προπονήσεις στην ακαδημία αντισφαίρισης συνεχίζονται μέχρι τις 15 Ιουνίου, οπότε και αναμένεται να πέσει η αυλαία της τρέχουσας αθλητικής χρονιάς.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ