Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΚλεάνθης Μανδαλιανός: Ένιωσα σαν ένα λεμόνι που το στύψανε και το πετάξανε

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Ένιωσα σαν ένα λεμόνι που το στύψανε και το πετάξανε

Στην εκπομπή «Τα λέμε» στη Βεργίνα Τηλεόραση, με την Χριστίνα Τσόρμπα και τον Ανδρέα Σταματόπουλο, μίλησε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός για την ανεξαρτητοποίηση της πρώην αντιδημάρχου του Φωτεινής Δεβετζή Πεσματζόγλου.

Στην αρχή της εκπομπής ο Ανδρέας Σταματόπουλος είπε ότι επικοινώνησε με την κυρία Πεσματζόγλου, της ζήτησε να βγει στην εκπομπή και να πει τους λόγους της παραίτησης από τη θέση της αντιδημάρχου και της ανεξαρτητοποίησης ως δημοτικής συμβούλου, αλλά εκείνη απάντησε πως δεν έχει να πει κάτι άλλο πέραν αυτών που γράφει στην επιστολή της.

«Το χθεσινό γεγονός της παραίτησης της κυρίας Πεσματζόγλου μου δίδαξε ότι τα όρια της συνείδησης κάποιων ανθρώπων είναι πολύ ελαστικά, τόσο ελαστικά που δεν έχουν καν την ευθιξία να συζητήσουν με το δήμαρχο τους λόγους της παραίτησής τους, τόσο ελαστικά που συνεχίζουν να παραμένουνε σε μια αμειβόμενη θέση αντιδημάρχου για τέσσερα σχεδόν χρόνια και να παραιτούνται ξαφνικά τους τελευταίους μήνες πιθανώς λόγω δελεαστικότερης προσφοράς, τόσο ελαστικά που διαγράφουνε μονομιάς την πορεία μιας παράταξης, της οποίας υπήρξε ενεργό μέλος, και να απαξιώνουν ανθρώπους χρησιμοποιώντας δήθεν κομματικούς χαρακτηρισμούς. Ευχαριστώ την κυρία Πεσματζόγλου Δεβετζή Φωτεινή για την ως τώρα συμπόρευσή της. Αναγνωρίζω τα καλά έργα που πρόσφερε στη διοίκησή μας», ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

Ο κύριος Μανδαλιανός συνέχισε λέγοντας ότι στάθηκε δίπλα της στην προεκλογική της ομιλία ως υποψήφια βουλευτή επειδή πίστευε πως όφειλε να το κάνει αυτό, ότι όταν κατέβηκε υποψήφια βουλευτής δεν εξέφρασε καμία ένσταση για την πορεία της διοίκησης, ότι της είχε ευχηθεί να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, ο ίδιος να συνεχίσει στην τοπική αυτοδιοίκηση κι εκείνη στα έδρανα της Βουλής, αλλά οι χωριστοί δρόμοι που της είχε ευχηθεί ήταν τελικά για την ίδια οι δρόμοι του προσωπικού συμφέροντος, της διχόνοιας και της αχαριστίας.

«Ποτέ δεν διαφώνησε. Αν είχε κάποια παράπονα, ας ερχόταν να μου τα πει. Δεν ήρθε να μου τα πει», τόνισε ο κύριος Μανδαλιανός ενώ υπογράμμισε πως «Κάποια στιγμή το να ξεσπαθώνουμε τελευταία στιγμή, αλλά να δεχόμαστε τα χρήματα της αμοιβής μας μέχρι τέλους και ξαφνικά να δηλώνουμε ότι φεύγουμε, εγώ θεωρώ ότι δεν είναι ακριβώς συνείδηση, αυτό είναι κάτι που ξεχειλώνει και επανέρχεται κατά βούληση όπως μας συμφέρει».

«Εγώ προσωπικά ένιωσα σαν ένα λεμόνι που το στύψανε και το πετάξανε», είπε με πολύ πικρία ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ