Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣHookahouse ένας ξεχωριστός χώρος στο κέντρο του Ευόσμου

Hookahouse ένας ξεχωριστός χώρος στο κέντρο του Ευόσμου

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς χώρους στο κέντρο του Ευόσμου, περιμένει να σε υποδεχθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας έως και αργά το βράδυ !!! Συνδυάζοντας τη μοναδική, γευστική εμπειρία του ναργιλέ (πάντα με τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις της πόλης) με καφέ, αλλά και τα φανταστικά signature cocktails του.

Το περιβάλλον το καταστήματος ιδιαιτέρως ατμοσφαιρικό και χαλαρωτικό. Με τεράστιους άνετους καναπέδες για να απολαύσεις τον ναργιλέ και το ποτό σου μετά από μια άκρως έντονη και κουραστική ημέρα. Αυτό που τους χαρακτηρίζει εντονότερα από κάθε τι άλλο, είναι το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να σε βοηθήσει να κάνεις τον καλύτερο και πιο ικανοποιητικό συνδυασμό, ναργιλέ-cocktail και φαγητού, καθώς διαθέτουν αλμυρά και γλυκά πιάτα που σερβίρονται μέχρι αργά το βράδυ. Ακόμα και οι μουσικές επιλογές έχουν γίνει με γνώμονα την χαλάρωση και του πιο απαιτητικού πελάτη, για να τον ταξιδέψουν στην Ανατολή .

Το hookahouse είναι ένα υπέροχο all day cafe sisha bar στην καρδιά του Ευόσμου ,που αξίζει να επισκεφθείς .  Ξεχωριστές επιλογές που σου προτείνουμε από το μενού του είναι το hookahouse cocktail από την cocktail list του και τα γλυκά σοκολατένια homemade pancakes του, μια πολύ φρέσκια προσθήκη στο μενού του φαγητού που κάνει πάταγο .Μην ξεχάσεις τέλος να ζητήσεις τη γεύση παγωτό -μπισκότο για τον ναργιλέ σου που σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει, αλλά αντιθέτως θα σε κάνει να επιστρέφεις καθημερινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ