Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΟ Κλεάνθης Μανδαλιανός παριστάνει ότι βρισκόμαστε στο 2019

Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός παριστάνει ότι βρισκόμαστε στο 2019

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, παριστάνει ότι βρισκόμαστε στην προεκλογική περίοδο του 2019.

Έχει εδώ και πολλούς μήνες που, μιμούμενος άλλους υποψηφίους δημάρχους, καλωσορίζει στην παράταξή του νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και αναρτά τα καλωσορίσματα στο facebook.

Επισκέπτεται περιοχές του δήμου για να δει τα προβλήματα που έχουν. Στο πλαίσιο αυτό επισκέφτηκε την περιοχή της Διαλογής, χωρίς να έχει σχέδιο και χωρίς να έχει ούτε καν απάντηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.

Ο κύριος δήμαρχος κάνει καταγραφή προβλημάτων, όπως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι δήμαρχοι, προκειμένου να ασχοληθεί με αυτά εάν επανεκλεγεί; Και τέσσερα χρόνια τι έκανε;

Η αλήθεια είναι πως ο κύριος Μανδαλιανός δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνει, από το να παρουσιάζει δηλαδή υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και από το να τριγυρίζει τις γειτονιές για να καταγράψει τα προβλήματα. Παρουσιάζει υποψηφίους και καταγράφει προβλήματα, επειδή δεν έχει να παρουσιάσει έργο.

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και το ψηφοδέλτιό του συμπεριφέρονται σαν να βρισκόμαστε στην προεκλογική περίοδο του 2019, σαν να μην πέρασε ούτε μία ημέρα από τότε, σαν να μη διοίκησαν το δήμο επί τέσσερα χρόνια. Αυτό είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει η παράταξη Μανδαλιανού.

Κιμ. Ο.

Στην περιοχή της Διαλογής δεν αφήνουν ανοιχτά παράθυρα για δύο λόγους
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ