Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά η μεγάλη άνοδος του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου οφειλόταν…

Τελικά η μεγάλη άνοδος του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου οφειλόταν…

Τελικά η μεγάλη άνοδος του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, σε σχέση με την άνοδο που είχε στην Α΄ Θεσσαλονίκης και στην επικράτεια, οφειλόταν στη δράση και την παρουσία των τοπικών στελεχών και μελών του στα κοινά και όχι σε μεμονωμένες τοπικές υποψηφιότητες.

Αυτό μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς διαβάζοντας τα στοιχεία για την σταυροδοσία των βουλευτών που έγραψε χθες η «Αγκίδα».

Εάν το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ανέβηκε εξαιτίας της υποψηφιότητας της κυρίας Αναστασίας Παπαδάτου, η οποία έλαβε σταυρό προτίμησης στο 19,21% των ψηφοδελτίων που πήρε το κόμμα της στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, τότε η Ελληνική Λύση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου υπάρχει εξαιτίας του Χαράλαμπου Παναγιωτίδη, ο οποίος έλαβε σταυρό προτίμησης στο 30,52% των ψηφοδελτίων που πήρε το κόμμα του στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, η κυρία Παπαδάτου ουδέποτε ισχυρίστηκε πως εξαιτίας της ανέβηκε το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Αυτή ήταν μια μάλλον εν θερμώ κρίση του δημοτικού συμβούλου Κορδελιού Ευόσμου Χρήστου Αντίνου.

Είναι προφανές πως οι υποψήφιοι βουλευτές που πήραν πολλούς σταυρούς αλλά και τα κόμματα που είχαν μεγάλη άνοδο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου έκαναν πολυεπίπεδη δουλειά καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας. Τα ονόματα και η προσωπική παρουσία υποψηφίων βουλευτών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την παρουσία και την παρέμβαση του κόμματος με το οποίο θέτουν υποψηφιότητα, προκειμένου να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα. Άλλωστε σ’ αυτές τις εκλογές σε πανελλήνιο επίπεδο οι «σταρ» απέτυχαν να εκλεγούν βουλευτές.

Ας αποδίδουμε λοιπόν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

Σ.

Η ανάγνωση του αποτελέσματος του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ