Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤα κορόιδα της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Τα κορόιδα της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου είναι τελικά μεγάλα κορόιδα.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έβαλαν το κεφάλι τους στον ντορβά για να στηρίξουν συμβασιούχους εργαζόμενους του δήμου που ζητούσαν παρέκταση εκδίκασης σε άλλη πόλη αιτήματός τους να μονιμοποιηθούν, επειδή καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Μανδαλιανού δεν ψήφισαν το αίτημά τους γιατί το θεώρησαν παράνομο. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης -τα κορόιδα-, ψήφισαν το αίτημά τους και τρέχουν στον εισαγγελέα για να αποδείξουν πως δεν έκαναν παρανομία αλλά πολιτική πράξη.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης είναι όμως μεγάλα κορόιδα. Γιατί; Γιατί ένας καλός κύριος, σύζυγος μιας καλής κυρίας από τους εργαζόμενους του δήμου που ζήτησαν την παρέκταση και «έφαγαν πόρτα» από τη διοίκηση Μανδαλιανού, ανακοίνωσε πως θέτει υποψηφιότητα με τη διοίκηση Μανδαλιανού. Είναι σαν αυτός ο κύριος να βγάζει τη γλώσσα του στους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που στήριξαν τη σύζυγό του κόντρα στη διοίκηση Μανδαλιανού και να τους λέει «ας μην ήσασταν κορόιδα».

Η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος λοιπόν για τον συγκεκριμένο κύριο και την κυρία του. Εδώ ταιριάζουν πολλές φράσεις από τραγούδια ή ταινίες όπως το «αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας και τα δίνεις», «κορόιδα γαμπροί» και άλλα. Την επόμενη φορά που θα ζητήσουν κάτι οι εργαζόμενοι, θα έχει άδικο η αντιπολίτευση να τους παραπέμψει στη διοίκηση Μανδαλιανού και να μην ξαναβάλει το κεφάλι της στον ντορβά;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ