Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30 ΜΑΙΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Δώστε αίμα σήμερα – Σώστε μια ζωή τώρα

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας και σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας,

συνδιοργανώνουν με το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, την εθελοντική αιμοδοσία της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, με στόχο την αντιμετώπιση άμεσης εξεύρεσης αίματος καθώς και των παραγώγων του, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης – κατάσταση- στην οποία θα βρεθούμε όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 30 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, Μεγάλου Αλεξάνδρου 57, από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Οι αιμοδότες παρακαλούνται να φέρουν μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα πραγματοποιείται λήψη δειγμάτων από υποψηφίους δότες μυελού οστών, σε συνεργασία με τον σύλλογο Όραμα Ελπίδας.

Η λήψη δείγματος είναι μία απλή διαδικασία που γίνεται με δείγμα στοματικού επιχρίσματος (σάλιο) και αφορά υγιείς υποψηφίους 18 έως 45 ετών. Ο εθελοντής δότης παραμένει καταχωρημένος στο αρχείο και ενεργός μέχρι τα 55α γενέθλιά του.

Οι υποψήφιοι δότες μπορούν να προσέλθουν ανά πάσα στιγμή στα γραφεία του Τμήματος Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, στο ισόγειο του ΙΚΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ (Σμύρνης 25, Κορδελιό) για να πραγματοποιηθεί λήψη δείγματος.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ