Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣτην περίπτωση που κάποιος αντιπολιτευόμενος προσχωρήσει στην παράταξη Μανδαλιανού…

Στην περίπτωση που κάποιος αντιπολιτευόμενος προσχωρήσει στην παράταξη Μανδαλιανού…

Οι διεργασίες για τις δημοτικές εκλογές συνεχίστηκαν έντονα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου παρά το γεγονός ότι βρισκόμασταν σε προεκλογική περίοδο εθνικών εκλογών.

Ακούγεται μάλιστα πως κάποιοι (ένας – δύο) από την παράταξη Καμαρινού κυκλοφορούν περιχαρείς δηλώνοντας πως τελικά θα προσχωρήσουν στην παράταξη Μανδαλιανού.

Σε περίπτωση που κάποιος από αυτούς προσχωρήσει στην παράταξη Μανδαλιανού, θα πρέπει να εξηγήσει στους δημότες γιατί έφυγε από την παράταξη Σούλα και προσχώρησε στην παράταξη Καμαρινού και τώρα γιατί απομακρύνεται από συνοδοιπόρους του στην παράταξη Καμαρινού για να προσχωρήσει στην παράταξη Μανδαλιανού. Επίσης θα πρέπει να εξηγήσει γιατί τόσον καιρό δεν αποχώρησε από την παράταξη Καμαρινού και συμπορεύτηκε με τον Γιάννη Καμαρινό, ο οποίος άσκησε τόσο σφοδρή κριτική στη διοίκηση Μανδαλιανού. Την περίπτωση να εξηγήσουν γιατί δεν ακούσαμε επί τέσσερα χρόνια τη φωνούλα τους στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δεν τη θεωρούμε πιθανή, γιατί είναι τόσο απίθανη όσο το να μιλήσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δ.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ