Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜπαλώματα στο σχολείο του Ελευθερίου Κορδελιού που έγινε το ατύχημα

Μπαλώματα στο σχολείο του Ελευθερίου Κορδελιού που έγινε το ατύχημα

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στο παράρτημα του 1ου Νηπιαγωγείου Ελευθερίου Κορδελιού που έγινε το ατύχημα και τραυματίστηκε ένας μαθητής σε κάποια από τις γωνίες, τοποθετήθηκε λάστιχο μόνο στις γωνίες από την πλευρά του σχολείου.

Στις γωνίες του φράχτη δεν τοποθετήθηκε λάστιχο, σαν και ο φράχτης δεν είναι μέρος της αυλής του σχολείου και σαν να μην παίζουν τα παιδιά κοντά του.

Μπαλώματα έγιναν στην αυλή του σχολείου. Όχι δεν τοποθετήθηκε λαστιχένιος τάπητας σε όλη την αυλή, αλλά δεν τοποθετήθηκε λάστιχο ούτε καν σε όλες τις γωνίες. Η παρέμβαση που θα γίνει σε όλους τους αντίστοιχους αύλιους χώρους του δήμου είναι προφανές πως θα είναι η ίδια και δεν θα προστατεύει πλήρως τους μικρούς μαθητές.

Τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να παρθούν στους αύλιους χώρους είναι δουλειά της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου. Όταν αυτή τη δουλειά αναγκάζεται να την κάνει μόνος του ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σταυρίδης, γιατί μόνο αυτός ασχολείται και γιατί ο συνάδελφός του ασχολείται με τις εθνικές εκλογές, είναι λογικό να μην γίνεται όπως πρέπει.

Άβ. Ν.

Μήνυση στο δήμαρχο και στον αντιδήμαρχο Παιδείας Κορδελιού Ευόσμου από μητέρα μαθητή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ