Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΗ επιρροή των υποψηφίων βουλευτών Κορδελιού Ευόσμου στους ψηφοφόρους του δήμου

Η επιρροή των υποψηφίων βουλευτών Κορδελιού Ευόσμου στους ψηφοφόρους του δήμου

Τα τελικά αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψηφίων βουλευτών στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 μας δείχνουν την επιρροή που έχουν οι υποψήφιοι βουλευτές που προέρχονται από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου στους ψηφοφόρους των κομμάτων τους στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Με βάση αυτό το στοιχείο μπορούμε να συγκρίνουμε επτά υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων που εισήλθαν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, τις κυρίες Φωτεινή Δεβετζή-Πεσματζόγλου, Ανατολή Αγαθαγγελίδου, Αναστασία (Νάνσυ) Παπαδάτου και τους κυρίους Βασίλη Ανδρεάδη, Χαράλαμπο Παναγιωτίδη, Γεώργιο Κομνηνό, Αθανάσιο Κοκονά.

Ο Χαράλαμπος Παναγιωτίδης, υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, έχει τη μεγαλύτερη επιρροή από τους επτά, ενώ τη μικρότερη επιρροή την έχει η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Φωτεινή Δεβετζή-Πεσματζόγλου.

Ο Χαράλαμπος Παναγιωτίδης, υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, έχει επιρροή 30,52% αφού πήρε 1.637 σταυρούς προτίμησης στις 5.624 ψήφους που έλαβε το κόμμα του στο δήμο.

Ο Αθανάσιος Κοκονάς, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ, ακολουθεί έχοντας επιρροή 26,45%, αφού πήρε 725 σταυρούς προτίμησης στις 2.741 ψήφους που έλαβε το κόμμα του στο δήμο.

Ο Βασίλης Ανδρεάδης, υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ακολουθεί έχοντας επιρροή 21,82%, αφού πήρε 2.899 σταυρούς προτίμησης στις 13.284 ψήφους που έλαβε το κόμμα του στο δήμο.

Η Ανατολή Αγαθαγγελίδου, υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθεί έχοντας επιρροή 21,01%, αφού πήρε 1.444 σταυρούς προτίμησης στις 6.874 ψήφους που έλαβε το κόμμα της στο δήμο.

Ο Γεώργιος Κομνηνός, υποψήφιος βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, ακολουθεί έχοντας επιρροή 20,40%, αφού πήρε 1.094 σταυρούς προτίμησης στις 5.644 ψήφους που έλαβε το κόμμα του στο δήμο.

Η Αναστασία (Νάνσυ) Παπαδάτου, υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ακολουθεί έχοντας επιρροή 19,21%, αφού έλαβε 600 σταυρούς προτίμησης στις 3.124 ψήφους που έλαβε το κόμμα της στο δήμο.

Μακράν στην τελευταία θέση η  Φωτεινή Δεβετζή-Πεσματζόγλου, υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εν ενεργεία αντιδήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, με επιρροή 13,69%, αφού έλαβε 1.819 σταυρούς προτίμησης στις 13.284 ψήφους που έλαβε το κόμμα της στο δήμο.

Οι υποψήφιοι βουλευτές που πρώτευσαν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Οι σταυροί προτίμησης που πήραν υποψήφιοι βουλευτές στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ