Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕκτιμήσεις του ποδαριού για το εκλογικό αποτέλεσμα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Εκτιμήσεις του ποδαριού για το εκλογικό αποτέλεσμα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Όταν διαβάζεις ότι ένα κόμμα ανέβηκε στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου γιατί είχε ντόπιο υποψήφιο βουλευτή, δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις.

Όταν μάλιστα αυτό το κόμμα έχει ανέβει πανελλαδικά, γίνεται πιο χαριτωμένη η εκτίμηση ότι το κόμμα τοπικά ανέβηκε εξαιτίας ενός υποψηφίου βουλευτή.

Όταν μάλιστα ανθρώπους του τοπικού μηχανισμού αυτού του κόμματος τους ξέρει πολύ περισσότερος κόσμος από τον υποψήφιο βουλευτή, τότε η εκτίμηση γίνεται εντελώς ανεδαφική.

Θα μπορούσε να στέκει μια εκτίμηση ότι στην άνοδο του κόμματος τοπικά έπαιξε ρόλο και υποψήφιος ή υποψήφια βουλευτής. Αλλά δεν στέκει σε καμία λογική το να παρακαμφθεί ολόκληρος κομματικός μηχανισμός, ολόκληρο στελεχικό δυναμικό και να χρεωθεί μια επιτυχία σ’ έναν υποψήφιο βουλευτή.

Δηλαδή, αφού η επιτυχία ανήκει σ’ έναν συγκεκριμένο υποψήφιο βουλευτή, οι άνθρωποι που ξεροστάλιαζαν στα εκλογικά περίπτερα του συγκεκριμένου κόμματος δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο. Να μαζέψουν λοιπόν, ενόψει των επόμενων εκλογών, τα εκλογικά περίπτερα που έχουν στο δήμο και να πάνε για ξεκούραση, αφού και πάλι την επιτυχία θα τη φέρει ο/η υποψήφιος/υποψήφια βουλευτής;

Εκτιμήσεις του ποδαριού, όπως και δημοσκοπήσεις του ποδαριού.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ