Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑπροκάλυπτη ξεδιαντροπιά στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές

Απροκάλυπτη ξεδιαντροπιά στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές

Ένας αιρετός, που θέτει ξανά υποψηφιότητα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την προεκλογική του κάρτα.

Ένας άλλος, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος με τη συγκεκριμένη παράταξη, αλλά τη στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, έγραψε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση με το οποίο εύχεται στον υποψήφιο καλή επιτυχία και δηλώνει ότι θα τον στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις προκειμένου να εκλεγεί για να είναι κοντά στην οικογένειά του!

Κατ’ αρχάς, ευχαριστούμε από καρδιάς το δεύτερο που μας πληροφόρησε γιατί εκλέγεται ο πρώτος. Είναι αλήθεια πως δεν ξέραμε ότι έχει οργανική θέση εκτός Θεσσαλονίκης και εκλέγεται για να μείνει κοντά στην οικογένειά του. Καλά έκανε ο δεύτερος και το είπε απροκάλυπτα ώστε οι ψηφοφόροι να ξέρουν ποιος είναι ο καημός του πρώτου και να μην τρώνε παραμύθι πως θέλει να εκλεγεί για να τους σώσει.

Κατά δεύτερον, η ξεδιαντροπιά ξεχειλίζει στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές. Θέτουν υποψηφιότητα για να λύσουν προσωπικά τους ζητήματα και το γράφουν κιόλας στο facebook. Απροκάλυπτη ξεδιαντροπιά γιατί προφανώς πιστεύουν πως όλα είναι λογικά. Θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν προεκλογικά φυλλάδια τα οποία να λένε:

«Ψηφίζουμε τάδε για να μείνει ο άνθρωπος κοντά στην οικογένειά του».

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ