Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΒασίλης Αϊβαζίδης: Αντιδημαρχία ΚΑΠΗ πέντε μήνες πριν από τις εκλογές

Βασίλης Αϊβαζίδης: Αντιδημαρχία ΚΑΠΗ πέντε μήνες πριν από τις εκλογές

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Βασίλης Αϊβαζίδης

Μετά από συνεχείς παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για το γεγονός ότι τα ΚΑΠΗ του δήμου Κορδελιού Ευόσμου παραμένουν ουσιαστικά κλειστά μετά την πανδημία, μετά από συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα των ΚΑΠΗ με την παρουσία εκπροσώπων τους, μετά από τις συνεχείς παρεμβάσεις και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να λειτουργήσουν ουσιαστικά τα ΚΑΠΗ, η διοίκηση του δήμου αποφάσισε να κάνει μια αντιδημαρχία!

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ανακοίνωσε τη σύσταση αντιδημαρχίας ΚΑΠΗ και Προσχολικής Αγωγής και όρισε αντιδήμαρχο την κυρία Αλεξάνδρα Κορωνίδου. Έπρεπε να φτάσουμε πέντε μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές για να αποφασίσει η διοίκηση του δήμου να ασχοληθεί ουσιαστικά με τα προβλήματα των ΚΑΠΗ, προφανώς για ψηφοθηρικούς λόγους.

Με όλα όσα έχουμε δει από τη διοίκηση Μανδαλιανού δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για το αν θα λειτουργήσει και πώς θα λειτουργήσει η συγκεκριμένη αντιδημαρχία. Παρ’ όλα αυτά και επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, θα περιμένουμε να δούμε μήπως τα ΚΑΠΗ λειτουργήσουν έστω και παραμονές εκλογών.

Η διοίκηση του δήμου φαίνεται πως θα προσπαθήσει να καλύψει την ανυπαρξία του έργου της με πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες, παρόμοια με το πυροτέχνημα της αντιδημαρχίας ΚΑΠΗ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ