Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣφοδρές αντιδράσεις Αλεξανδρίδη-Μανούκα για δημοσιεύματα της «Αγκίδας»…

Σφοδρές αντιδράσεις Αλεξανδρίδη-Μανούκα για δημοσιεύματα της «Αγκίδας»…

Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις από τους υποψηφίους δημάρχους Κορδελιού Ευόσμου Λευτέρη Αλεξανδρίδη και Μαρία Μανούκα, οι οποίοι επιτέθηκαν στην «Αγκίδα» για δημοσιεύματά της.

Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι είναι εξαγριωμένοι γιατί η «Αγκίδα» με τα δημοσιεύματά της ώθησε τον πρώην αντιδήμαρχο Μιχάλη Χωραφά να συμπαραταχθεί και πάλι με το δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό.

Λευτέρης Αλεξανδρίδης και Μαρία Μανούκα θεωρούν πως η προσχώρηση του Μιχάλη Χωραφά μαζί με την παράταξή του στη διοίκηση Μανδαλιανού θα κρίνει το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών και εξαιτίας της «Αγκίδας» θα χάσουν τις εκλογές. Οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι πιστεύουν πως η «Αγκίδα» λειτούργησε ως δάκτυλος του Κλεάνθη Μανδαλιανού για να ωθήσει στην αγκαλιά του δημάρχου τον Μιχάλη Χωραφά.

Ο κύριος Αλεξανδρίδης και η κυρία Μανούκα θεωρούν πως οι χιλιάδες ψήφοι του κυρίου Χωραφά και της παράταξής του προφανώς και θα επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, αφού αυτές οι χιλιάδες ψήφοι δεν θα πήγαιναν στο δήμαρχο εάν ο πρώην αντιδήμαρχος παρέμενε ουδέτερος.

Πιο ήπια ήταν η αντίδραση του Θανάση Κοκονά καθώς δεν επιτέθηκε στην «Αγκίδα», αλλά εξέφρασε τη δυσφορία του γιατί και αυτός θεωρεί την «Αγκίδα» υπεύθυνη για την τελική απόφαση του Μιχάλη Χωραφά.

Ο μόνος που δεν διαμαρτυρήθηκε στην «Αγκίδα» ήταν ο Μιλτιάδης Τασούλης, καθώς είναι το ακλόνητο φαβορί για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ. Το κείμενο είναι σκωπτικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ