Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΞεχωριστή δράση του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου στη γιορτή της μητέρας

Ξεχωριστή δράση του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου στη γιορτή της μητέρας

Μία ξεχωριστή δράση πραγματοποιήθηκε χτες, Κυριακή 14/05/2023 από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

Ο μήνας Μάιος είναι ο μήνας που έχει καθιερωθεί ως μήνας ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του δέρματος, ιδιαίτερα του Μελανώματος που αποτελεί την πιο επιθετική μορφή του.  

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων διοργάνωσε σε συνεργασία με τη δερματολόγο – αφροδισιολόγο Ελεονώρα Γάτσιου, Στρατιωτική ιατρό – Επιμελήτρια 424 ΓΣΝΕ, δωρεάν προληπτικό δερματολογικό έλεγχο για τα παιδιά του σχολείου. Πέρα από τον έλεγχο που έγινε, προωθήθηκε σε παιδιά και γονείς το μήνυμα της πρόληψης ως μία προσπάθεια να καθιερωθεί σαν στάση ζωής. Στη δράση συνέδραμαν και τα φαρμακεία DRUGon PHARMACY.  

Η ημέρα που επιλέχθηκε δεν ήταν τυχαία, αλλά η ημέρα της γιορτή της μητέρας συνδυάζοντας έτσι «μια ημέρα αγάπης και φροντίδας μαζί». Με δώρα έκπληξη για τις μητέρες τους από τα παιδιά του σχολείου και το Δ.Σ. του Συλλόγου ολοκληρώθηκε η ημέρα αυτή, γεμίζοντας χαμόγελα και ικανοποίηση μικρούς και μεγάλους εκφρασμένα μέσα από μηνύματα αγάπης, χρώματα και άνθη!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ