Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑυτή η δημοτική σύμβουλος θα σώσει το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Αυτή η δημοτική σύμβουλος θα σώσει το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Γνωστός δημοτικός σύμβουλος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας,  έκανε σήμερα ανάρτηση στο facebook φωτογραφία του μαζί με τη μητέρα του, με λεζάντα «ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ».

Δημοτική σύμβουλος σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του παραπάνω δημοτικού συμβούλου «Να την χαίρεσαι». Η συγκεκριμένη δημοτική σύμβουλος είναι εκλεγμένη στην ίδια παράταξη με τον συγκεκριμένο δημοτικό σύμβουλο, έχουν διοικήσει το δήμο μαζί στο παρελθόν και έχουν πάει στην ίδια παράταξη για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ακριβώς κάτω από το σχόλιο τής κυρίας δημοτικής συμβούλου υπάρχει ένα άλλο σχόλιο μιας άλλης κυρίας που γράφει «Αιωνία της η μνήμη». Ναι, η μητέρα του δημοτικού συμβούλου έχει πεθάνει εδώ και μερικά χρόνια αλλά η συνάδελφός του στο Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα στην ίδια παράταξη το αγνοεί και του εύχεται να τη χαίρεται.

Το εκπληκτικό είναι πως σε άλλο σχόλιο κάποιος άλλος εύχεται στο δημοτικό σύμβουλο να χαίρεται τη μάνα του κι εκείνος του απαντάει ότι η μητέρα του έχει συγχωρεθεί. Τα συγκεκριμένα σχόλια έγιναν μιάμιση ώρα πριν η κυρία δημοτική σύμβουλος γράψει «Να την χαίρεσαι».

Αυτή η δημοτική σύμβουλος θα σώσει το δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Περ.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ