Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤζάμπα η κριτική που ασκούσε στον Κλεάνθη Μανδαλιανό για τη διαχείριση της...

Τζάμπα η κριτική που ασκούσε στον Κλεάνθη Μανδαλιανό για τη διαχείριση της πανδημίας

Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, στο δήμο της φαιδράς πορτοκαλέας, υπάρχουν κάποιοι απίστευτοι εκλεγμένοι που την κωλοτούμπα την έχουν εύκολη.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας ένας καλός κύριος ασκούσε δριμεία κριτική στο δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό για τη διαχείριση της πανδημίας. Ο κύριος αυτός κατηγορούσε το δήμαρχο για ανευθυνότητα στη διαχείριση της πανδημίας, ζητούσε προληπτικά rapid test στις Υπηρεσίες του δήμου, πρότεινε ο δήμος με δικά του έξοδα να κάνει rapid tests πέραν αυτών που έκανε ο ΕΟΔΥ, έπαιρνε την πρωτοβουλία να ενημερώσει για την επιδημιολογική κατάσταση στο δήμο επειδή δεν το έκανε ο δήμαρχος.

Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος κατηγορούσε τον Κλεάνθη Μανδαλιανό πως δεν έκανε τις ενέργειες που επιβάλλονταν για τον περιορισμό της πανδημίας, θέτει υποψηφιότητα με κάποιον ο οποίος αντιτάχθηκε στα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας και δηλώνει περήφανος που δεν έκανε το εμβόλιο γιατί είναι δικαίωμά του.

Η υποκρισία σ’ όλο της το μεγαλείο. Επίθεση στον Κλεάνθη Μανδαλιανό καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας για προβληματική διαχείρισή της και συστράτευση τώρα με έναν σφοδρό πολέμιο των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας με αντιεπιστημονικές κορώνες.

Βέβαια ίσως ο συγκεκριμένος κύριος βρήκε το φως του. Ίσως τελικά, ακόμα κι όταν ασκούσε κριτική στο δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου για τη διαχείριση της πανδημίας, να μην την πίστευε. Απλά την έκανε τότε για αντιπολιτευτικούς λόγους και γιατί ο Κλεάνθης Μανδαλιανός τον πίκρανε. Ίσως δηλαδή όλες αυτές οι κορώνες του για μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας να ήταν μια αντιπολιτευτική τακτική, ενώ στην πραγματικότητα πίστευε πως ο κορονοϊός ήταν μια πολύ απλή ιστορία και μπορούσε να αντιμετωπιστεί με ένα υγρό το οποίο πουλούσε αυτός με τον οποίο είναι σήμερα υποψήφιος.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ