Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΤελικά η επίσκεψη Κουτσούμπα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν είχε ιστορική σημασία...

Τελικά η επίσκεψη Κουτσούμπα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου δεν είχε ιστορική σημασία…

Στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και συγκεκριμένα στη σελίδα «Ιστορικά Στοιχεία», όπου υπάρχει μια σύντομη ιστορία του δήμου, υπήρχε και μία φωτογραφία από την επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στο γραφείο του δημάρχου.

Ήταν η μόνη σύγχρονη φωτογραφία στη συγκεκριμένη σελίδα. Όλες οι άλλες είναι παλιές. Όσοι μπήκαν στη συγκεκριμένη σελίδα άρχισαν να σκέφτονται γιατί συνέβη αυτό, αφού τους φάνηκε εντελώς περίεργο.

Ήταν ιστορική η επίσκεψη Κουτσούμπα για το δήμο Κορδελιού Ευόσμου; Η διοίκηση Μανδαλιανού θεώρησε την επίσκεψη Κουτσούμπα στο δήμο ιστορική, γιατί ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που έφτασε στο γραφείο του δημάρχου, αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπήκαν ούτε μέσα στο δημαρχείο, ενώ βρέθηκαν στην πλατεία Ευόσμου, και ο Νίκος Ανδρουλάκης έφτασε μέχρι την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί επρόκειτο να μιλήσει εκεί;

Τελικά η φωτογραφία κατέβηκε, αφού μάλλον δεν ήταν ιστορική. Οι πληροφορίες λένε πως τη φωτογραφία τη δημοσίευσε ο ίδιος που σε κάποια στιγμή πίστευε ότι τα τεστ για τον κορονοϊό έβρισκαν από ποια μετάλλαξη έχει προσβληθεί ο ασθενής. Μάλιστα δεν φτάνει που το πίστευε, αλλά το έγραψε κιόλας με την υπογραφή άλλου.

Ομάρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ