Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣε ποιον ανήκει το ΘΕΠΑΝ;

Σε ποιον ανήκει το ΘΕΠΑΝ;

Το ζήτημα του Θεματικού Ευρυζωνικού Πάρκου Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά κοιμητήρια) ταλαιπώρησε το δήμο για πολλά χρόνια. Εξαιτίας παραλείψεων, ένα ακίνητο για το οποίο υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας που ανήκει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, κόντεψε να χαθεί από τα περιουσιακά στοιχεία του δήμου γιατί αυτοί που όφειλαν να πάρουν τον τίτλο ιδιοκτησίας και να τον καταθέσουν στο Κτηματολόγιο, δεν το έκαναν.

Επειδή διανύουμε προεκλογική περίοδο και επειδή οι συνεντεύξεις υποψηφίων δημάρχων και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων θα πυκνώσουν, πρέπει να ερωτώνται όλοι και να καλούνται να απαντήσουν σε ποιον ανήκει το ΘΕΠΑΝ.

Ο δημότης μπορεί να σκεφτεί να ψηφίσει όσους απαντούν ότι ανήκει στο δήμο. Όσους απαντούν ότι η Δικαιοσύνη θα κρίνει σε ποιον ανήκει το ΘΕΠΑΝ, πρέπει να τους «μαυρίσει», γιατί απλά αρνούνται οι ίδιοι να πάρουν θέση. Το τι θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη είναι δική της δουλειά. Αυτοί όμως που διεκδικούν την ψήφο των δημοτών και αρνούνται να πάρουν θέση είναι εξίσου επικίνδυνοι για το δήμο και τους δημότες με εκείνους που δεν πήραν τον τίτλο ιδιοκτησίας του ακινήτου για να τον καταθέσουν στο Κτηματολόγιο.

Αυτή η ερώτηση πρέπει να τίθεται σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Κορδελιού Ευόσμου και πρέπει να την απαντήσουν σαν να βρίσκονται μπροστά σε αρμόδιο δικαστήριο που τους ζητάει την άποψή τους. Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές. Στην ερώτηση αυτή πρέπει να απαντήσουν κι άλλοι που παριστάνουν τους κήνσορες…

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ