Μαρία Μανούκα: «Η περιοχή “Ελπίδα” είναι εγκαταλελειμμένη στο έλεος του Θεού»

0
88
TEST

Ως «εγκαταλελειμμένη στο έλεος του Θεού και αφημένη στη μοίρα της από τη διοίκηση Μανδαλιανού» περιέγραψε την περιοχή «Ελπίδα» η επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί στην ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου» Μαρία Μανούκα, μετά το τέλος της επίσκεψης που πραγματοποίησε στην πολύπαθη γειτονιά του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου.

Η υποψήφια δήμαρχος, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και μέλη της παράταξης, περπάτησε στην περιοχή και συνομίλησε με κατοίκους της. Αφουγκράστηκε τις αγωνίες τους, κατέγραψε τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους με στόχο την επίλυση των ζητημάτων που τους αφορούν και μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου. Ως πολιτικός μηχανικός η Μαρία Μανούκα έδωσε βαρύτητα στο σοβαρό θέμα των πλημμυρών που ταλανίζουν την «Ελπίδα» εξαιτίας της έλλειψης φρεατίων.

Ενδεικτικές της πλήρους εγκατάλειψης ήταν και οι αποκαρδιωτικές εικόνες που αντίκρισε η αντιπροσωπεία με πεταμένα σκουπίδια σε κεντρικούς δρόμους, άναρχη βλάστηση παντού και το ξεχασμένο πάρκο στο οποίο το σιντριβάνι ήταν εκτός λειτουργίας, τα παγκάκια που προορίζονταν για την ανάπαυση των δημοτών ήταν κατεστραμμένα, τα περιμετρικά κάγκελα σπασμένα, ενώ δεν υπάρχει φωτισμός τη νύχτα με αποτέλεσμα σε τακτά χρονικά διαστήματα να καταγράφονται περιστατικά εγκληματικότητας.

Μάλιστα, όπως κατήγγειλαν πολίτες, στο συγκεκριμένο χώρο, στο παρελθόν, λειτουργούσε παιδική χαρά. Σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένα παιχνίδι για τα μικρά παιδιά.

Σε δήλωση που έκανε μετά το τέλος της αυτοψίας, η κυρία Μανούκα επισήμανε ότι «τα όσα είδαμε και… δεν είδαμε στην περιοχή “Ελπίδα” αποτελούν ντροπή για τον δήμο μας και προφανώς δεν τιμούν τη δημοτική αρχή.

Η περιοχή “Ελπίδα”, έχει δυστυχώς την ίδια τύχη με άλλες περιοχές που έχω επισκεφθεί. Είναι εγκαταλελειμμένη και αφημένη στη μοίρα της από τη διοίκηση του Μανδαλιανού.

Η εικόνα της αποσύνθεσης δεν αρμόζει στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βόρειας Ελλάδας. Είμαστε εδώ να εργαστούμε για την ισόρροπη ανάπτυξη κάθε γειτονιάς. Ώστε κανένας συνδημότης μας να μην νιώσει μόνος ή δημότης δεύτερης κατηγορίας.

Η αναβάθμιση της περιοχής “Ελπίδα” αποτελεί προτεραιότητα του συνδυασμού μας προκειμένου πολύ σύντομα εκτός από το όνομα να έχει και τη… χάρη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ