Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΜε δήμαρχο Μανδαλιανό το πρόβλημα της δυσοσμίας δεν πρόκειται να λυθεί

Με δήμαρχο Μανδαλιανό το πρόβλημα της δυσοσμίας δεν πρόκειται να λυθεί

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 3ης Μαΐου 2023, επισημάνθηκε από δημοτικούς συμβούλους πως η κατάσταση με τη δυσοσμία έχει γίνει πλέον αφόρητη. Την επισήμανση αυτή έφτασε να κάνει ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Σταυρίδης αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Αφού όμως η κατάσταση είναι τόσο αφόρητη, τι έκανε ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου; Διαμαρτυρήθηκε στα ΕΛΠΕ; Όχι και πολύ περισσότερο δεν οργάνωσε κάποια παράσταση διαμαρτυρίας. Ο κύριος δήμαρχος δεν έκανε απολύτως τίποτα. Τι θα κάνει ο δήμαρχος για την αφόρητη δυσοσμία που επικρατεί το τελευταίο διάστημα;

«Ναι υπάρχει πρόβλημα της δυσοσμίας στο Κορδελιό. Δεν είναι φυσικά φαντασία των κατοίκων. Κάποια βράδια μπορεί να είναι χειρότερο, κάποια βράδια καλύτερο, αλλά οσονούπω θα γίνει ανακοίνωση για ένα σχέδιο καταμέτρησης καθημερινής των ρύπων, καθημερινής αναφοράς των κατοίκων και ελέγχου του αέρα ανά πάσα στιγμή υπάρχουν αυξημένες καταγγελίες. Θα υπάρχει ανακοίνωση. Είναι ένα πρόγραμμα το οποίο θα εφαρμόσουμε μαζί με την Περιφέρεια και το οποίο ανά πάσα στιγμή θα αποτυπώνει την πραγματική εικόνα της δυσοσμίας και των ρύπων στο δήμο, των μερκαπτανών κυρίως στο θέμα της δυσοσμίας που απασχολεί τον κόσμο».

Τα παραπάνω είπε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ούτε μισή κουβέντα για τους υπεύθυνους της δυσοσμίας και για το τι ενέργειες θα κάνει ως προς αυτούς, επειδή ακριβώς δεν έχει κανένα σκοπό να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια προς τα ΕΛΠΕ, ούτε καν να στείλει μια επιστολή διαμαρτυρίας. Ο δήμαρχος λέει ιστορίες για μετρήσεις, ενώ ο δήμος πνίγεται στη δυσοσμία, σαν και θα φοβηθεί η δυσοσμία εξαιτίας των νέων μετρήσεων. Ο κύριος δήμαρχος για μία ακόμα φορά απάντησε στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον ίδιο τρόπο! «Καλημέρα κύριε Μανδαλιανέ», «Σχέδιο καταμέτρησης ρύπων και μερκαπτανών». «Καλημέρα Γιάννη», «Κουκιά σπέρνω».

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Ο κύριος Μανδαλιανός ακόμα και σε προεκλογική περίοδο δεν θέλει να πει ούτε μισή κουβέντα για τους υπεύθυνους της δυσοσμίας. Ας φανταστούν λοιπόν οι δημότες τι θα κάνει εάν επανεκλεγεί.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ