Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕθελοντές ζητάει η αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου…

Εθελοντές ζητάει η αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου…

Η αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου ζητάει εθελοντές, προκειμένου να φέρει σε πέρας την μεγάλη επιτυχία του αντιδημάρχου Κώστα Σωτηράκη.

Ο κύριος Σωτηράκης κατάφερε με την κάθοδό του στην Αθήνα να πετύχει την υπογειοποίηση των γραμμών μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης.

Ο αντιδήμαρχος επέστρεψε από την Αθήνα φορτωμένος με φτυάρια, κασμάδες, τσάπες, σιδεροπρίονα, προκειμένου να γίνει το έργο της υπογειοποίησης. Για να γίνει όμως θα πρέπει να συμβάλουν εθελοντικά στις εργασίες οι δημότες.

Ο Κώστας Σωτηράκης καλεί και το δημοτικό σύμβουλο Θοδωρή Μπαλτά να πάρει τα δίκρανα, με τα οποία θα έκανε επίθεση στο ΘΕΠΑΝ, και να συμβάλει στην υπογειοποίηση των γραμμών μεταφοράς ρεύματος υψηλής τάσης.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με σκάψιμο χαντακιών μέσα από τα οποία θα περάσουν τα καλώδια και κατόπιν θα ολοκληρωθούν με τεμαχισμό των πυλώνων από τους οποίους σήμερα περνάει το ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης.

Η υπογειοποίηση των γραμμών μεταφοράς του ηλεκτρικού ρεύματος υψηλής τάσης είναι μια αποκλειστική επιτυχία του αντιδημάρχου Κώστα Σωτηράκη. Την ίδια επιτυχία είχε καταγράψει στο ενεργητικό του και την προηγούμενη φορά που ήταν αντιδήμαρχος, αλλά τότε τελικά οι γραμμές δεν υπογειοποιήθηκαν και οι πυλώνες παρέμειναν. Εάν με το καλό ο Κώστας Σωτηράκης γίνει ξανά αντιδήμαρχος στο μέλλον, θα καταγράψει για τρίτη φορά την ίδια επιτυχία.

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ