Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΥποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα ο Παναγιώτης Χαλκίδης

Υποψήφιος με τη Μαρία Μανούκα ο Παναγιώτης Χαλκίδης

Παναγιώτης Χαλκίδης: Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Μαρία Μανούκα στην παράταξη «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

«Ονομάζομαι Παναγιώτης Χαλκίδης, είμαι συνταξιούχος και κατοικώ στον Εύοσμο από το 1965. Έχω αποφοιτήσει από τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εργάστηκα από το 1983 στον τότε Δήμου Ευόσμου έως το 2018 στον ενιαίο πλέον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου απ΄ όπου και συνταξιοδοτήθηκα. Τα 25 από τα 35 χρόνια της εργασιακής μου πορείας κατείχα τη θέση του διευθυντή των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και της Καθαριότητας.

Το κίνητρό μου για να ασχοληθώ με τα κοινά από άλλη σκοπιά πλέον είναι διότι θεωρώ ότι ο δήμος μας, με το μεγαλύτερο ποσοστό νέων στην Ελλάδα, πρέπει να αλλάξει σελίδα και να περάσει τα χέρια αυτών. H νεολαία, πιστεύω, ότι έχοντας πιο σύγχρονες ιδέες, αντιλήψεις, σοβαρότητα, περισσότερη και μεγαλύτερη όρεξη για δημιουργία πρέπει να αναλάβει την ευθύνη να καθορίσει το μέλλον της και να δημιουργήσει τις συνθήκες που αυτή επιθυμεί.

Γι’ αυτό τάσσομαι στο πλευρό της Μαρίας Μανούκα η οποία πρωτοπορεί, εκτιμά και αγκαλιάζει την ενεργή συμμετοχή των νέων δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της απέναντί τους. Με οδηγό, λοιπόν, την εμπειρία των παλαιότερων οι οποίοι είναι γνώστες των προβλημάτων που ταλανίζουν τον δήμο μας, θα στηρίξουμε την προσπάθεια των νέων για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον.»

«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου»

Από τη σελίδα της παράταξης Μανούκα στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ