Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΓιάννης Καμαρινός: Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μην είναι στο...

Γιάννης Καμαρινός: Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μην είναι στο δεύτερο γύρο

Με πολύ καυστικό τρόπο σχολίασε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κορδελιού Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός, το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Για το θράσος του Καμαρινού…», επισημαίνοντας πως δεν έβγαλε ακόμη τα δόντια του, πως έχει πολλά για τη γούνα ορισμένων και πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην είναι στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Το σχόλιο του Γιάννη Καμαρινού είναι το παρακάτω:

«Αγαπητή ΑΓΚΙΔΑ σας λέω λοιπόν και θράσος έχω και θάρρος και δεν κρύβομαι και ανιδιοτελής είμαι και δεν περίμενα το μεροκάματο του ΔΉΜΟΥ, όπως κάνουν κάποιοι από αυτούς πού συντάχθηκαν με τον ανύπαρκτο, ούτε γλύφω εκεί πού τους έφτυσε στα ραδιόφωνα ο κύριος.

Όσο για το τι πρόσφερα τα 25 Χρόνια πορείας στο ΔΉΜΟ θα το δείξει η ιστορία, δεν ήταν όμως τυχαίο που για πέντε εκλογικές αναμετρήσεις έβγαινα πάντα πρώτος. Όσο για τα σκουπίδια που δεν τολμούν να μιλήσουν στα ίσα, τους ευχαριστώ για τη διαφήμιση και τους εύχομαι καλή αποτυχία και θα κάνω τα αδύνατα δυνατά να μην είναι ούτε στον δεύτερο γύρο. Αλλά ακόμη δεν έβγαλα τα δόντια μου έχω πολλά για την γούνα τους καλό απόγευμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ