Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΈχει δίκιο ο κύριος Ταξίδης πως δεν θα τον κρίνει κανένας κύριος...

Έχει δίκιο ο κύριος Ταξίδης πως δεν θα τον κρίνει κανένας κύριος Γαρούφας

«Ο καθένας έχει την πορεία του κύριε Γαρούφα και κρίνεται από αυτήν. Δεν έχω καμία ανάγκη ούτε από κρίση, ούτε από λύπηση είτε αυτό είναι εκπαίδευση είτε αυτό είναι συνδικάτο. Το να κάνεις τον κριτή των πάντων, νομίζω ότι δεν είσαι εσύ ο οποίος μπορείς να το κάνεις. Ο καθένας στην εκπαίδευση στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου το πόσο ψυχή και πόσο προσωπικό χρόνο έχει δώσει, το ξέρει ο κόσμος ο οποίος μας έστειλε εδώ».

Τα παραπάνω είπε ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου και δάσκαλος στο επάγγελμα Χρήστος Ταξίδης, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 19ης Απριλίου 2023, και έχει απόλυτο δίκιο.

Ο καθένας έχει την πορεία του και κρίνεται από αυτήν. Δεν χρειάζεται να κρίνει κανένας κύριος Γαρούφας έναν παιδαγωγό που βρίσκεται στη θέση του αντιδημάρχου και θέλει να καταργήσει ένα κτήριο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε μια περιοχή που πρέπει να χτιστούν κι άλλα κτήρια, γιατί υπάρχουν μαθητές που κάνουν μάθημα σε υπόγεια.

Ο καθένας έχει την πορεία του και κρίνεται από αυτήν. Δεν χρειάζεται να κρίνει κανένας κύριος Γαρούφας έναν παιδαγωγό που βρίσκεται στη θέση του αντιδημάρχου και θέλει να στοιβάξει μαθητές δύο σχολείων σε ένα κτήριο, καταργώντας αίθουσες υπολογιστών, ξένων γλωσσών, βιβλιοθήκη, εργαστήριο φυσικής.

Ο καθένας έχει την πορεία του και κρίνεται από αυτήν. Δεν χρειάζεται να κρίνει κανένας κύριος Γαρούφας έναν παιδαγωγό που βρίσκεται στη θέση του αντιδημάρχου και ακούει χωρίς να αντιδράει το δήμαρχό του να λέει πως τα εργαστήρια φυσικής δεν χρειάζονται στους μαθητές του Δημοτικού γιατί σ’ αυτές τις ηλικίες δεν τα εκτιμούν.

Ο καθένας έχει την πορεία του και κρίνεται από αυτήν. Δεν χρειάζεται να κρίνει κανένας κύριος Γαρούφας έναν παιδαγωγό που βρίσκεται στη θέση του αντιδημάρχου και συμμετέχει σε μια διοίκηση η οποία δεν έχει κάνει καμία μελέτη για την ανέγερση ούτε ενός σχολικού κτηρίου.

Έχει δίκιο ο κύριος Ταξίδης πως δεν θα τον κρίνει κανένας κύριος Γαρούφας, γιατί δεν χρειάζεται να τον κρίνει κανένας κύριος Γαρούφας κι όχι γιατί δεν έχει το δικαίωμα να τον κρίνει, όπως φαίνεται ότι πιστεύει ο κύριος Ταξίδης. Δικαίωμα να τον κρίνουν έχουν όλοι οι δημότες και όχι μόνο οι ψηφοφόροι του. Αλίμονο εάν κριτική στον κάθε πολιτικό μπορούσαν να ασκούν μόνο οι ψηφοφόροι του. Παρ’ όλα αυτά όμως τον κύριο Ταξίδη δεν χρειάζεται να τον κρίνει ούτε ο κύριος Γαρούφας, ούτε και κανένας άλλος. Θα τον κρίνουν οι ψηφοφόροι του και όπως τον έστειλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, έτσι θα τον στείλουν στο σπίτι του για να έχει χρόνο ώστε να μπορεί να σκεφτεί καλύτερα ως παιδαγωγός αν τα εργαστήρια φυσικής χρειάζονται στους μαθητές του Δημοτικού.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ