Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΣυνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Με 16 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 & ώρα 19:00 μ.μ. το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο.

Στην αρχή της διαδικασίας υπάρχουν Ανακοινώσεις-Προτάσεις.

Το 2ο θέμα αφορά την 12η αναμόρφωση προϋπολογισμού του έτους 2023.

Το 3ο θέμα αφορά έγκριση έκθεσης για τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού έτους 2023, κατά το χρονικό διάστημα από την αρχή του οικονομικού έτους έως το τέλος του Α’ τριμήνου.

Το 4ο θέμα αφορά έγκριση της 1ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου Έτους 2023 – Προσαρμογή του Π/Υ 2023 στα οικονομικά στοιχεία, όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί την 31.12.2022.

Το 5ο θέμα αφορά έγκριση τροποποίησης καταστατικού του Δικτύου Άλφα με υπαγωγή του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου στα σταθερά/υποχρεωτικά Μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Το 16ο θέμα αφορά διαπιστωτική πράξη συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού – Ευόσμου (ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε.) μετά από ορισμό νέου προέδρου σε αντικατάσταση της παραιτηθείσας προέδρου, ορισμό νέου μέλους και εκλογή αντιπροέδρου αυτού.

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδονται σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του δήμου στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ