Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑλεξανδρίδης: «Να μετατρέψουμε το Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου σε Δήμο Πρωταγωνιστή»

Αλεξανδρίδης: «Να μετατρέψουμε το Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου σε Δήμο Πρωταγωνιστή»

«Η παράταξή μας έχει έναν και μόνο σκοπό: Να μετατρέψει τον Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου από κομπάρσο, σε πρωταγωνιστή», επισημαίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Αλεξανδρίδης στο νέο spot της παράταξης «Δήμος Πρωταγωνιστής».

«Χρειαζόμαστε θέληση, αποφασιστικότητα και πρωτοβουλίες, για να αλλάξουμε το Δήμο μας και σε αυτήν την αλλαγή θέλουμε τους πολίτες πρωταγωνιστές», σημειώνει ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης, κάνοντας λόγο για μια νέα αντίληψη και μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας για να γίνει αντάξιος των προσδοκιών των δημοτών του.

Δείτε το σχετικό video:

Αναλυτικά το μήνυμα του Λευτέρη Αλεξανδρίδη:

«Στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου, πολλά πράγματα, όπως η καθαριότητα, ο φωτισμός, τα πεζοδρόμια και η σχολική στέγη δεν είναι αυτονόητα, αλλά είναι ζητούμενα. Η παράταξή μας «Δήμος Πρωταγωνιστής» έχει έναν και μόνο σκοπό: Να μετατρέψει τον Δήμο μας από κομπάρσο, σε πρωταγωνιστή.

Θέλουμε να φέρουμε στον τόπο μας μια νέα αντίληψη. Το νέο θα αφορά τα πρόσωπα, τις ικανότητες, τη γνώση, αλλά και την αγάπη για τον τόπο μας. Στη μεγάλη αλλαγή που επιθυμούμε, δεν χωράνε κούφιες υποσχέσεις. Πρέπει να βάλουμε προτεραιότητες.

Αλλαγή στο Δήμο Ελευθερίου Κορδελιού – Ευόσμου σημαίνει προτεραιότητα στη διεκδίκηση και αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους. Περισσότερα χρήματα, περισσότερα έργα, καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας.

Το δικό μου όραμα έχει στόχο έναν Δήμο που αναπτύσσεται και διεκδικεί το μέλλον του, που θα δημιουργεί νέες θέσεις εργασίες και όχι έναν Δήμο στάσιμο. Έναν Δήμο με ισόρροπη ανάπτυξη και όχι διαιρεμένο.

Στα μεγάλα ζητήματα υπάρχει στασιμότητα και προχειρότητα. Έχουμε πάρα πολλές εκκρεμότητες ανοικτές. Όλοι προχωρούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου τους, εμείς όμως όχι. Τα σχολεία μας είναι ακόμη σε kibo. Η τοπική αγορά, ειδικά του Ελευθερίου Κορδελιού, νεκρώνει. Πολιτισμό και αθλητισμό παράγουν μόνο οι σύλλογοι και ο Δήμος μας είναι παντελώς απών.

Όλοι μας μιλάμε για υποδομές, για προσβασιμότητα, για κοινωνική πολιτική, για ανακύκλωση, για φιλοζωική πολιτική, αλλά δυστυχώς για τους τοπικούς άρχοντες οι λέξεις αυτές είναι άγνωστες.

Η δημοτική παράταξη «Δήμος Πρωταγωνιστής» είναι εδώ. Ανεξάρτητη, ανοικτή σε όλους, χωρίς κομματική ταυτότητα, αλλά κυρίως χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις από κανέναν. Με έμπειρα στελέχη, αλλά κυρίως νέους ανθρώπους, καταξιωμένους στην τοπική κοινωνία.

Μας ενώνει όλους μας το όραμα για αλλαγή και ανάπτυξη στο Δήμο μας. Το επόμενο χρονικό διάστημα, θα παρουσιάσουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τους πολίτες και θα το διαμορφώσουμε μαζί με τους πολίτες.

Χρειαζόμαστε θέληση, αποφασιστικότητα και πρωτοβουλίες, για να αλλάξουμε το Δήμο μας και σε αυτήν την αλλαγή θέλουμε τους πολίτες πρωταγωνιστές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ